Up's And Down's fra ugen der gik

Fibromyalgi og min historie

nelle noell vitavivaHov, der er vist noget jeg helt har glemt at fortælle dig?! Eller har jeg glemt, at jeg måske allerede har nævnt det (alzheimers coming through)

Nå, anyways.. du har i hvert fald ikke fået den fulde historie, så den får du her..

Jeg blev fra første februar ambassadør for VITAVIVA. En tittel jeg er meget stolt af og LÆNGE har ønsket mig, faktisk lige siden jeg startede bloggen for knap tre år siden.

Du har uden tvivl læst om VITAVIVA her på bloggen eller på Instagram, da jeg er rimelig stor fan af brandet og derfor ret tit nævner det. Kort fortalt er det kosttilskud der har højere doser end dem, man kan finde på de fleste hylder herhjemme og derfor også kosttilskud der reelt gør en forskel – som kan betale sig.

Min krop har aldrig rigtig været super samarbejdsvillig, hvorfor jeg i en tidlig alder fik konstateret fibromyalgi og nu Pco og endometriose. Alle tre sygdomme jeg har/eller er ved at spise mig ud af igennem den korrekte kost og høje doser vitaminer og mineraler.

Jeg tror på, man kan spise sig fra de fleste ubalancer = sygdomme og derfor har jeg, stort set altid, gået meget op i kost og tilskud. Hvorfor vitaviva ret hurtigt fandt plads i min hverdag.

I forbindelse med det nye ambassadørskab har VITAVIVA lavet et lille interwiew med mig, der har været i deres nyhedsbrev (hvilket jeg virkleig kan anbefale dig at blive skrevet op til). Hvor jeg fortæller lidt om min historie, fibromyalgi, kosttilskud og hvilke kosttilskud jeg selv bruger og kan anbefale.

Interviewed, direkte kopieret fra nyhedsbrevet, får du her:

Here at VITAVIVA we’re happy to introduce you to our new wonderful ambassador, Nelle Noell.

Nelle Noell is 30 years old, works as a blogger and a beauty writer.

Nelle’s story
It’s a long story. I think I started getting interested in nutrition when I was no more than 16 years old as I started experiencing stomach problems with the food I got served at home. Against my mother’s will, I skipped milk which helped, and I got curious about vitamins, the body, and food. At the age of 18 when I was diagnosed with fibromyalgia (a chronic pain condition in the body) and the doctors couldn’t suggest anything but sedatives, I politely thanked no. From that moment on my curiosity turned into geekiness, and I haven’t been inhibited – or affected by fibromyalgia since.

The healthy everyday life
My ideal morning starts with meditation, a green smoothie, vitamins and matcha latte on oats or almond milk. Then I work at home, go to meetings or events where I eat differently (often a little too many snacks). Afterwards, I try to meet up for yoga or barren training, if I have the time for it and then head back home for dinner which typically consists of an organic salad or other vegetarian food that I have in my fridge. In bed at 22 with the phone on flight mode and a good book.

Supplements throughout the day
I take supplements in the morning, sometimes at noon and then again in the evening. I take a lot of supplements at the moment but nothing excessively. Right now I’m trying to get a hold of the challenges that come with PCO- and endometriosis, which is going the right way. I feel with my supplements along with a vegetarian – or semi-vegetarian and organic diet make my life better in general. Long story short. I can definitely feel when  I’ve missed supplements or if I have eaten badly for a while. I get tired faster, my spirits are low and I am feeling uncomfortable.

Favourite products from VITAVIVA

  • Mood Formula because it’s an amazing supplement in the dark and colds months to keep the stress away and to keep the mood and energy level up.
  • Chromium Piccolinate relieves my sugar cravings and keeps my glucose levels at balance throughout the day, so I can be more focused for a longer period of time.
  • Stress B + C helps me a lot in my stressed periods where I need extra peace.
  • Turmeric is very effective if I’m about to get sick or my joints start hurting. I use it almost all year around as a supplement to my golden latte. It’s kind of a win-win situation.

vitaviva kosttilskud Chrome kosttilskud vitaviva   vitaviva nelle noell stress     vitaviva nelle noell turmeric

We’re looking forward to working with Nelle Noell.

Kærligst
N
For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Up's And Down's fra ugen der gik