Intuition, hvordan træner jeg den? Part 1

Et lukket hjerte

knust hjerte parforhold nelle noellSå skete det, jeg åbnede en sprække igennem gitterhegnet ind til et lille lukket hjerte. Der nu er mere lukket end nogensinde før.

D. 14 december, to dage før min fødselsdag møder jeg ham. Ham der kunne det hele. Ham der ville det hele og ham der føltes tryg helt indeni.

 

Alt går stærkt, måske for stærkt. Vi ses flere gange om ugen, holder nytår sammen og er rigtig meget sammen i en lille bobbel af kærlighed.

 

Jeg står pludselig med ham, modsat mit tidligere forhold, der vil det hele. Han sagde han var klar, gjorde alverdens fine og smukke ting for at bevise, at han var der. Lige dér for mig!

 

Klar til at tage imod mig. Klar til, at dele det hele med mig. Klar til, at være ham jeg inderst inde havde drømt om og håbet ville finde min vej.

Jeg, derimod, var mindre klar. Jeg kæmpede en kamp for at åbne mig, igen. Blive et menneske igen. Et menneske med følelser, ønsker og kærlighed i mig.

 

Et menneske der kunne rumme en mand der virkelig ville mig. En mand der ville det samme som jeg og en mand der vigtigst af alt var klar til mig.

 

Jeg fortalte ham hurtigt om min sygdom, om min ”deadline” på børn. Min fortid og fremtid, hvor jeg stod i livet. Han åd det hele råt uden at virke det mindste afskrækket (selvom jeg ellers forsøgte at fremprovokere det). Han virkede som sendt oppefra. Som et bevis på, at det hele nok skulle gå!

 

Efter en måneds tid i strid kamp, terapi og alverdens overtalelsesteknikker – skete det. Jeg begyndte så småt at åbne mig. Jeg fik troen tilbage. Troen på kærlighed. Troen på børn. Troen på at det måske, alligevel var en del jeg godt kunne invitere ind i livet igen.

Men det gik ikke. Nogle uger efter, turde han ikke mere. Han var ikke klar alligevel. Han kunne ikke det hele, alligevel.

 

Så der stod jeg på ny. Mere sårbar end nogensinde og min tro på kærlighed forsvandt. Lige dér i det øjeblik, hvor jeg kiggede ham i øjnene og hørte ordene fra hans mund, forsvandt alle følelser fra mig. .

Den tilstand har jeg været i siden. I mistroen på kærlighed. En fysisk og psykisk tilstand, hvor hele min brystkasse føles, som en stor mursten af cement der ikke vil rykke sig. Jeg føler mig dum, naiv og tom.

Jeg har ikke mere at give til kærligheden. Intet tilbage i mig. Jeg kan ikke blive ved med at manipulere et lukket hjerte til at åbne op. Det gør for ondt.

Først tre år med ham jeg elskede inderligt og ville gøre alt for, men ikke ville den samme vej som jeg. En radikal ændring i mit liv, tilværelse og hele mit univers. Efter at have kæmpet med næb og klør på, at få det til at lykkedes for til sidst at opgive.

Derefter ham hér, som jeg knap kendte i to måneder, men alligevel formåede at åbne op for noget fint i mig. Noget jeg troede aldrig ville åbne sig. Det føltes helt ægte, meget fint og vi ville samme vej.

Ikke at det nødvendigvis omhandler dem, de er blot et symbol på noget jeg i forvejen har det svært med og som tydeligvis ikke fungerer optimalt i mit liv. Symbolet på det dér kærlighed, som altid har været så forbandet svært for mig.

I er flere der har spurgt ind til min manglende glæde og energi på det sidste, nu ved i hvorfor. Jeg har ikke ville dele noget af det med jer tidligere fordi det var helt nyt og vigtigt for mig, at vide hvor jeg selv stod før det blev offentliggjort.

Men nu ved i det.

Lige nu kæmper jeg med at mærke igen. Mærke glæde, mærke energi og især mærke kærlighed i et lukket hjerte. Det er meget sårbart det hele og endnu mere ærligt. Det skal nok gå, det ved jeg – lige nu er der bare lang vej  <3

Dulletip: Har du også kærlighedskvaler eller blot brug for en tudetur. Kan jeg virkelig anbefale denne sang <3

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

8 kommentarer

 • Sara

  Kæreste nelle❤️. Øv, det havde du ikke fortjent. Jeg har læst om din pso flere gange, og vil gerne nævne for dig, at når den rigtige mand kommer og DU er klar til børn. Så kan du komme til en “frauen doctor” i Tyskland. De har en helt anden behanbling end i dk. Flere af mine danske veninder er blevet relativt hurtigt gravide med hjælp fra tyske læger. Den eneste hage er dog at du selv skal betale for det😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Sara,

   Ej det lyder da enormt spændende! Har du evt et link eller en kontakt jeg kan gemme til den tid?

   Tak for din besked <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  <3 Åh altså. Sender dig god energi og en masse tanker….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg blev meget rørt af dit indlæg. Jeg er selv i en situation hvor jeg stod med et meget lukket hjerte efter den største kærestesorg jeg har oplevet. De par gange jeg har turde lukke mit hjerte op igen efterfølgende, er det endt ud som dit. Gode dejlige fyre, der ikke rigtig har turde alligevel, når de blev for følelsesmæssigt indvolveret – fordi de var bange for at blive såret. Jeg kan også mærke at mit hjerte bliver mere og mere lukket. Jeg tør ikke tro på noget mere. Det er hårdt, når det eneste jeg egentlig bare gerne vil er det modsatte – altså at gå ind i nye relationer med et åbent hjerte.
  Vi må bare håbe på at vi kan igen en dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Søde C, Øv øv øv er ked af at høre du er det samme sted, som jeg. Det gode er at du ikke er alene<3 Ville ønske jeg kunne skrive noget opkvikkende, men er der ikke helt endnu. Vi må bare tro på at vinden snart vender.

   Kærlighed herfra,
   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julliiee

  Sårbarhed ER kærlighed. Kærlighed til dig selv. Så måske er hjertet slet ikke så lukket, som det føles lige nu… ❤️-J.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Jeg håber inderligt du har ret. Lige nu føles det knust ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Intuition, hvordan træner jeg den? Part 1