Endometriose og Pco update!

Mandagsenergi

mandag mad veganskPuha en sløv mandagsenergi der præger denne mandag. Jeg har sovet alt for længe, klokken er 14 og jeg sidder stadig i nattøj. Haft uforløste telefonmøder hele morgenen, de dér møder der aldrig rigtig ender og aldrig rigtig begynder. Kender du dem?

 

Sidste uge kom super godt fra start, men produktionsniveauet var lavt! Jeg havde en del møder i ugens løb, men alle endte på mystisk vis med at blive aflyst eller flyttet og energien flyttede lidt med – længere og længere ned.

 

Tror jeg har sovet noget der minder om 10-11 timer hver nat,og spist 100 gange, hvilket jo uden tvivl er et privilegium, samtidig også ret frustrerende at have behov for.

Søndag endte med at blive min mest produktive dag på ugen. Hygge med en sød veninde, blomsterindkøb (vigtigt) serier og hygge med hende den lille tiger.

kat mandagsenergi

 

Denne uge har jeg sat lidt samme strategi, som sidst. Hvor programmet er skåret ned til et minimum, så ugen selv kan tage form efterhånden som dagene går. Forhåbentlig i en mere produktiv retning end sidst og med meget mere energi!

Onsdag skal jeg noget ret sjovt – hvilket i selvfølgelig får mere besked om på Instagram. Det er typisk dér jeg for alvor giver dig indblik i min hverdag :0)

 

Nok om mig, her er lidt tips til denne uge:


Først et mega sejt event d. 20.01.2018   KL. 10-11:30. Hvis du vil udfordre dig selv eller blot afprøve Yoga, har Yostudios et virkelig godt arrangement klar. Jeg satser meget stærkt på selv at deltage! Du kan læse mere om eventet på Yostudios.dk 

 

Hvis du endnu ikke har dine visioner for 2018 helt klar, er det en virkelig god uge at sætte fokus på dette, NU. Måske ved at skrive dem ned eller måske endda lave en collage, så du har det viesuelt foran dig, som en konstant reminder. Jeg har gjort begge ting, for at være helt sikker :0) 

En tredje og, måske, meget banal ting i denne uge og, faktisk hele januar, er at passe godt på dig selv. Ikke planlægge for meget, give dig selv ekstra godt med tid og acceptere, at start-energien på året bare er enormt lav.

Det kan være en utrolig svær accept hvis man føler, at skulle ordentlig i gang med det nye år. Det kan dog godt betale sig at lade enrgien vokse ligeså langsomt <3

Rigtig god uge

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Sidsel

  Tak – det giver mening for mig, det med a acceptere at energien måske er lidt lav her i starten af året, og at det er ok at lade den vokse langsomt i stedet for at prøve at tvinge noget frem og slå sig selv i hovedet..
  Jeg havde fri de første par dage efter nytår, og troede jeg skulle nå en masse, men endte med mest bare at sove.. Jeg må have trængt til det..
  Mine intentioner/målsætninger for 2018 er jeg ikke helt klar med, og det har OGSÅ generet mig at være bagud med. Men nu beslutter jeg mig for at acceptere at sådan har energien altså bare været, at det er helt som det skal være, og at denne uge er den rette til at gøre det!
  Og alle de praktiske ting jeg ville nå på mine fridage..de er en proces, og bliver taget hen af vejen.
  God dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære sidsel,

   Din start på året lyder meget, som min. Jeg tror virkelig bare det handler om accept af, at vi ikke kan det hele, heletiden. Jeg er sikker på dine målsætninger nok skal komme helt af sig selv, når du giver slip på presset 🙂

   Ønsker dig en fantastisk uge 😉

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Endometriose og Pco update!