Makeup fra job til fest

Endometriose og Pco update!

tips til endometriose tips til pcoJeg har længe lovet dig en status på mit PCO – endometriose forløb. Efter 4 måneder med ændret diet og en masse kosttilskud!

Det har/er uden tvivl svært at leve helt vegansk, uden sukker og gluten – enormt. De første tre måneder klarede jeg det vildt godt og den sidste (december) mindre godt! Julemad, nytår og cocktails kom i vejen, hvilket absolut har kunnet ses og mærkes på min hud, krop og især min sidste menstruation – det var et direkte smertehelvede.

Har du ikke læst tidligere indlæg kan det indhentes her:

Pco: Jeg er blevet syg

PCO livsstil og alternativ behandling

Når man hopper af prævention – ind i hormonhelvede
Jeg arbejder derfor på, at komme tilbage; Back on track! Da jeg godt kan se, at min mad virkelig gør en forskel på mine hormoner og det derfor er det eneste rigtige.

Mit mål lige nu er at kvitte sukker igen, undgå gluten og leve mere vegetarisk i stedet for vegansk.

Det føles for mig, som en mere holdbar løsning i længden. Da jeg bare må konstatere, at det andet bliver for mange restriktioner på én gang, og har resulteret i, at jeg på de energiforladte dage har skippet nogle måltider fordi det har været for uoverskueligt.

Så må jeg se, hvordan denne løsning passer og om det er nok til at undgå smerter, hormonubalancer og uren hud. Time Will Show!

Af kosttilskud tager jeg lige nu: Gurkemeje, multivitamin, Guto Kola (virkelig god til huden), Cal:mag + D vit, mælkesyrebakterier, krom, selen, MK olie.

Det er langt mindre end jeg startet med, men stadig en mundfuld. Det kommer nok til, at fortsætte således i noget tid endnu. Så længe jeg kan mærke en forskel – så fortsætter jeg!
I har også været super gode til at komme med gode råd og anbefalinger:

Zoneterapi: hos Lisbeth Hecksher
Akupunktur: ikke fået nogen specifik anbefalet – kender du nogen?
Forening:Endometriose foreningen
Bog: Den medicinske seer
Tv: Lige nu kører der et tv program på tv2, ved navnet: ”Spis dig rask”. Som tager udgangspunkt i de samme ”alternative metode”, som jeg. Altså, at din kost selvfølgelig påvirker din krop.

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Makeup fra job til fest