Bioeffect - hvorfor jeg elsker det

Jul, ensomhed og Malmø

jul malmø Min første mandag, som 30 årig og juleaften står for døren!

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet af denne mandag. Måske at den blev lidt lettere med alderen, men det har vist ikke noget på sig. Til gengæld kan jeg da konstatere, at tømmermændene ikke bliver nemmere for kroppen med årene, tvært om!

Jeg fik et par cocktails i fredags og det samme i søndags – i dag mandag kan jeg stadig mærke dem! Hvad er det for noget?! Det kunne nogen godt have fortalt mig, for syntes godt nok ikke det har været sjovt. Specielt ikke fordi det virkelig KUN var et par cocktails. Jeg er ikke helt tilfreds!?

cocktails-sky-bar-malmoe

Nå, men bortset fra mit ekstra år i livet, kombineret med tømmermænd har jeg haft en meget magisk uge. Programmet har stået på julefrokost, tur til Malmø og gode venner.

street art mexicansk

Malmø var som altid fin. Min bedste veninde havde inviteret mig på en overnatning midt i Malmø centrum på min fødselsdag. Det var SÅ hyggeligt. Bare os to, god mad og cocktails på 27’ende etage med den smukkeste udsigt.

Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst har haft så meget god kvalitetstid sammen, så hvert minut var virkelig værdsat <3

Denne uge står på jule-planlægning da jeg har valgt, at holde juleaften i år (meget voksent). En vegansk jul (selvfølgelig), hvor min mor og mormor er inviteret. Det bliver på ingen måde fancy, men forhåbentlig super hyggeligt og med en masse tid til hinanden.

Hvad med dig, hvordan ser din juleaften ud?

Her lidt juletips til ugen:


Juleaften behøver ikke være andet end blot endnu en dag i livet. Julen er absolut, hvad man gør den til – så gør det der føles rigtigt for dig!

 

Har du ikke råd til en julegave, så lav et hjemmelavet gavekort på en hyggelig aften med mad, måske en film eller noget andet som kunne være hyggeligt. Det behøver ikke være dyrt, stort eller meget. En kærlig tanke med et kort er tit og ofte langt bedre end store gaver

Hvis du føler dig ensom her i julen, så husk du ikke er alene. Vi er mange der ikke er vilde med julen eller savner dem vi ikke har <3 Jeg føler med DIG!

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bioeffect - hvorfor jeg elsker det