Årets sidste retrograd

Bioeffect – hvorfor jeg elsker det

bioeffect vækstfaktorer ego serum

Jeg får jævnligt spørgsmål om, hvilke produkter jeg elsker og altid vender tilbage til? Bioeffect er svaret, det er en fast favorit – fordi de ganske enkelt altid virker.


Uanset om det er ar der skal heale, linjer, pigmentforandringer eller blot fornyet glød. Er Bioeffect din HELT.

Bioeffect EGF og 30 day treatment er mine faste favoritter her er hvorfor:

Bioeffect er en prisbelønnet hudplejeserie fra Island, der som en af de få i verden der er  baseret på plantedyrkede vækstfaktorer. Vækstfaktorer fungerer, som budbringere mellem hudcellerne og øger hudens egen naturlige fornyelsesproces – den optimerer altså hudens egen funktion, markant!

Bioeffect EGF serum (Epidermal Growth Factor), er uden tvivl det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg kan næsten på dagsbasis se en forskel på min hud, som i VIRKELIG! EGF stimulerer specifikt cellefornyelsen og sætter gang i produktionen af kollagen (hudens protein der er ansvarlig for vores bindevæv) og elastin (hudens elastik). Som både kan mærkes og ses, for mig virker det, som om hele min hudsstruktur bliver meget pænere og mere ensartet. Et produkt jeg bruger mere eller mindre fast hele året. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb2 presetHar du mere brug for, at reducere linjer og opnå mere fasthed i huden er Bioeffect 30 day treatment en intensivt anti-ageing boost, som opstrammer huden og reducerer fine linjer og rynker. I en alder af 30 er det (heldigvis) stadig begrænset hvor stor effekt den kan have på min hud, da den endnu ikke er rynket. Men jeg kan klart se en forbedring på mine små linjer og især på hudens glød.

Læs også: & tips til at forebygge rynker

Hudens kollagene -og elastineniveau daler fra du har ramt de 25 år. Så det er altid godt at være på forkant! Flere undersøgelser viser faktisk, at det primært er via A-vitamin, EGF og SPF, man kan opnår en glattere og mere glansfuld hud og hvem ønsker ikke det? 

Begge produkter gør virkelig, hvad de lover og selvom de er lidt små dyre, vil jeg sige det er produkter alle burde forkæle sig selv med (mindst) en gang i livet. Måske under juletræet?

Har du selv prøvet Bioeffects produkter og hvad var din oplevelse?

Dulletip:

Et godt supplement til at styrke elastin og kollagenniveauet, indefra. Er ved hjælp af C-vitamin. 1-2 kapsler dagligt. Gerne 500-100 mikrogram, hyben og citron er også rigtig gode kilder.

HUSK også at følge med på instagram hvor du i dag har sidste chance for at vinde din egen EGF serum! 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Årets sidste retrograd