Uren hud - Mine bedste tips

Årets sidste retrograd

merkun i retrograd årsskifte energierJeg tror vi alle sammen føler den lige nu – året sidste retrograd!

Retrograd betyder helt enkelt at kigge tilbage.

Når en planet går i retrograd, bliver de områder og bevidstheder som planeten reagerer over påvirket – det hele går mere langsomt og fokus er derfor bagudrettet i hele perioden.

Netop nu er det Merkur der er I retrograd mere konkret betyder det, at Merkur “normalt” bevæger sig fremad, som en meget udadvendt og sprudlende energi. I retrograd, hvor vi er nu, holder Merkur pause og vender blikket indad.

Hvilket betyder at perioden vi er i lige nu kaldes ”Merkur i retrograd” er en periode, hvor fokus er på at se indad, kigge på det gamle der kommer op, gamle projekter, relationer og andet end dét at starte nyt. Giver det mening?

Læs også: Fuldmåne og dens betydning for dig

Retrograd er dét du mærker når du pludselig kan opleve angst, sorg, stress ALT komme op til overfladen på én og samme tid.

Det kan være alverdens følelser, mennesker og situationer, du troede havde lagt sig, der pludselig dukker frem igen. Mennesker der ikke længere er I dit liv, som du slet ikke har kontakt til længere, kan du pludseligt møde. Følelser du for længst, mente at have arbejdet med, kan mase sig på helt forfra.

Årets sidste retrograde og perioden vi er i lige nu er fra: 03-12-2017 til og med 21-12-2017
I denne periode er det altså en dum idé at indlede nye forhold, underskrive kontrakter eller generelt starte nye projekter. Perioden indbyder til, at stå lidt stille, gå ind I dig selv og mærke efter.

Du kan sagtens arbejde videre med projekter der startede inden d. 3/12 eller genskabe kontakt til gamle venner og kærester. Så længe det ikke er helt nyt.

Det er derfor også ekstra vigtigt i denne periode, at være tydelig I din kommunikation og ekstra grundig I opgaver. Indgår du i en diskussion, så ha’ tålmodighed og hvis den kan vente, så ville jeg anbefale dig at gøre det til perioden stopper (22/12).
Selv oplever jeg denne retrograd som stress. En grundenergi af stress der gør det svært for mig at sove, føle og være til stede i nuet. Faktisk alt dét der kan give mig et angstanfald. Anfald jeg ellers ikke har haft de sidste 4 år.

Men selvsagt pludseligt dukkede op i sidste uge – helt pludseligt på vej ind til Go aften Danmark (af alle steder selvfølgelig).

Det føles som om jeg intet kan mærke, at min krop har lukket af for følelser fordi alt går for stærkt og en udrensningsproces, I form af sygdom, der ikke rigtig vil stoppe igen.

Alle mine møder har trukket ud og af en eller anden årsag er alt forsinket og jeg er konstant bagud.

Uanset hvordan det giver sig til udtryk i dit liv er de ting du føler og oplever “resterne” af dét du har behov for at arbejde med og give helt slip på inden vi rammer 2018. Så det nye år kan starte fra det bedste udgangspunkt med en ren energi.   

Universet fungere nemlig så fint, at de samme mønstre bliver præsenteret igen og igen indtil vi har lært, hvad vi skal. Det samme er specielt I fokus under retrograd.

Hvordan mærker du Merkur i retrograd?

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Uren hud - Mine bedste tips