En ny uge og ny hverdag

Sund og nem vegansk morgenmad

vegansk morgenmad vegetariske morgenmad sund morgenmadVegansk morgenmad: Mange tror at dét at spise vegansk eller vegetarisk kræver ENORMT meget forberedelsestid. En myte jeg meget gerne vil aflive I mine madlavnings indlæg, som alle er hurtige og nemme.

I dag får du opskriften på en nem, hurtig vegansk morgenmad – der mætter!

Her er basis opskriften, du kan selv tilføje eller justere, som du ønsker. Jeg anbefaler at putte det hele i en blender og blend det sammen til en flydende smoothie, eller smoothiebowl med toppings af bær, granola og måske denne yoghurt.

Ingredienserne er følgende: 

 • 4 scoops frossen øko spinat – fyldt med jern
 • 1 øko banan – fremmer dannelsen af serotonin
 • 1-2 scoops vegansk, glutenfri vanilje proteinpulver – kan undlades, men mætter godt.
 • 1-2 spsk. olie, jeg burger MK olie. Rigtig godt til at smøre tarmene og huden indvendigt.
 • ½ tsk. kanel – stabilisere blodsukkeret.
 • Hampefrø, chiafrø eller hørfrø – fyldt med vitaminer, mineraler og essentielle aminosyre.
 • 1 tsk. Spirulina – Rig på antioxidanter, aminosyre og protein samt afgiftende
 • Halv plantemælk og halv vand. Vand alene er fint nok, det giver bare en mere cremet fornemmelse med plantemælk oveni.

Læs også: Opskrift på cremet cashewmælk og yoghurt

Så har du en nem og hurtig vegansk morgenmad der holder dig godt mæt. Foruden basis opskriften, knækker jeg gerne lidt af mine dagligdags-vitaminer oveni, da det ikke kan smages, men er en nem måde at få det hele ned på:0)

Af vitaminer jeg blender med:

Mælkesyrebakterier – jeg skifter lidt imellem mine mælkesyrebakterier lige nu er det disse mælkesyrebakterier jeg spiser. Virker super godt på hud og fordøjelse.

Solaray Digestaway – for en bedre optagelse af fødevare

Solaray Rosenrod – rigtig god I vinterhalvåret for ekstra energi og ro i stressede perioder.

Har jeg andre kapsler der kan knækkes, kommer de som regel også i.

 

Fortæl mig endelig hvad du synes og del gerne dit tip på en nem og mættende vegansk morgenmad.

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Christina

  Hej Nelle 😃
  Det lyder super lækkert, men for en nysgerrig som mig, går det allerede galt med ingredienserne, hvor finder man alle de ting? Husk at jeg er fra landet 😉
  Kh
  C 😘
  PS: du er iøvrigt smuk uanset om du har makeup på eller ej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Christina,

   Jeg har linket til det hele i indlægget, så du kan finde det online:) Gå efter ordene med en streg under og tryk på dem – så kommer du direkte ind til en forhandler 🙂 Ellers skal du nok forbi en helsekost forretning. Men det er klart billigst og nemmest at købe det online.

   Tak for de søde ord, øver mig i at bruge mindre makeup (selvom det er lidt grænseoverskridende)😘

   Glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En ny uge og ny hverdag