Billige skønhedsprodukter

Om at bøje, krop, sind og kreativitet

stræk, yoga, nelle noell, fuldmåne påvirkning,stræk, yoga, nelle noell, fuldmåne påvirkningMandag er startet hårdt ud, men vasketøj, snot og arbejde – sådan!

Så er vi ligesom I gang..

Emnet for sidste uge var helt sikkert fuldmåne, jeg blev helt enormt påvirket af fuldmånen optil, under og efter. Jeg plejer sagtens at kunne mærke energierne, men det var virkelig voldsomt denne gang. Har du mon også mærket noget ekstra?

Foruden fuldmåne har ugen handlet meget om at bøje krop, sind og kreativitet. Tænke nyt, anderledes, mere kreativt og endnu mere helhedsorienteret.

Nu hvor året er ved at være omme, tror jeg på, det er tid til at give slip og åbne op for det nye 2018 har at byde på. Kender du det, hvor du føler du er færdig med en tilstand, job eller måske et menneske i dit liv og har brug for at give slip og komme videre?

Det er meget sådan jeg har det p.t. Det er tid til noget nyt i mit liv og endnu mere tid til mig. Verne og beskytte MIG og MIN krop. Hvilket har givet sig til udtryk på mange forskellige måder i ugens løb:stræk, yoga, nelle noell, fuldmåne påvirkning, Balmain x loreal, kreativitet stræk, yoga, nelle noell, fuldmåne påvirkning, yoga,

Måske er det også i takt med at jeg er blevet syg, at jeg er blevet endnu mere fokuseret på, hvad der skal til for at blive rask og hvad der er godt for mig. Det siges jo, at alt modgang i livet er en gave.?!

Jeg ville nok helst have været gaven foruden, men nu hvor den er her, kan jeg lige så godt suge det gode til mig.

Det var lige lidt refleksioner på en, ellers kedelig, mandag 😉 Jeg håber din uge må gå i eet med dine værdier.


Her er lidt tips til ugen:

Botanisk have efter lukketid. Hvem, vil ikke det? Det er alt for længe siden, jeg sidst var i Botanisk have. Tænker lidt at hoppe på det her tilbud.

Jeg er begyndt at følge hende her på instagram. Hvis man er til grønne juices, godt humør og en holistisk måde at tænke på. Så er hun altså en ret godt motivation, foruden at være vanvittig smuk!

Et lille tip til en gratis meditation app. Det har vi vist alle brug for på denne årstid ;0)

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Billige skønhedsprodukter