PCO livsstil og alternativ behandling

Billige skønhedsprodukter

budget beauty, billige skønhedsfund

 

Vi kender det vist alle. Nogle måneder er der rigelig af plads i budgettet til lidt selvforkælelse, mens andre gange er pengene brugt hurtigere, end de kunne komme ind på kontoen.

Men det behøves ikke at betyde, at du ikke kan få råd til lidt selvforkælelse!

Her er nemlig tre billige skønhedsprodukter, alle kan være med på:

Skønhedsprodukt nr. 1

Yves Rocher Pur Bleuet Express Eye Make-up Remover

Kender du det med, at komme sent hjem efter en lang dag og du er så træt, at du næsten ikke kan overskue at gå i krig med at rense make-uppen af? Det sker (for) ofte hjemme hos mig og det som kan gøre hele forskellen er, at renseprodukterne virker hurtigt og effektivt.

Denne make-up fjerner er nok noget af det mest effektive jeg endnu har prøvet: ryst flasken, kom produktet på en vatrondel, lad produktet virke i 5-10 sekunder, tør af og voilá! Det er ingen hemmelighed – jeg er meget stor fan af denne budgetvenlige make-up fjerner! Flasken er desuden lille og handy og fylder derfor heller ikke meget i make-up tasken.

Skønhedsprodukt nr. 2

Youth Boost Bio-cellulose sheet mask

En af de bedste sheet masker, som jeg længe har prøvet. Masken er gennemblødt med anti-aging serum indeholdende marine collagen og hvedeprotein. Marine collagen giver en øjeblikkelig oplevelse af, at huden bliver boostet med fornyet fugt, og hvedeprotein hjælper med at genopbygge huden. Resultatet er et øjeblikkeligt fugtboost og vedvarende blødere hud.

Afslut altid med skintonic, serum/olie og dag- eller natcreme, når du har brugt masker.

Læs også: Budgetvenligt makeup look med produkter fra 26-150 kr.

Skønhedsprodukt nr. 3

Sephora Acai hair sleeping mask.

Denne hårmaske, er særligt velegnet til farvebehandlet hår, med en lettere syntetisk duft af søde bær og en cremet konsistens. Produktet fordeles relativt nemt i håret (jeg valgte at fokusere på længderne) men havde jeg haft meget langt eller tykt hår, havde jeg nok skulle bruge to pakker.

Personligt synes jeg, at det havde været rart med en mere neutral duft, når nu produktet skal sidde i, i så lang tid – men effekten kan jeg absolut ikke klage over. Mit hår har suget (!) masken til sig og det var fuldstændigt ”smooth” efter at jeg havde vasket produktet ud (kender I det, hvor man lige kører et par fingre igennem håret? Det gør jeg konstant lige nu – Aaaah, SÅ blødt!)

Hilsen Nelles søde testpersoner ;0)

Rigtig god søndag!

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

PCO livsstil og alternativ behandling