Mine holistiske leveregler

Balmain x L’Oréal anmeldelse, værdier og budskab

balmainxloreal, læbestifter, balmain, Balmain x L’OréalFor en uges tid siden, blev jeg præsenteret for et nyt samarbejde, nemlig samarbejdet mellem Balmain x L’Oréal. Samarbejdet tager udgangspunkt i tre forskellige tribes, som repræsentation for både kvinder, men også en helt særlig stemning, energi og kreativitet. Et ret spændende samarbejde, hvis du spørger mig..

Balmain og L’Oréal Paris.

Resultatet af Balmain og L’Oréal samarbejdet er blevet til 12 (flotte) læbestifter fordelt over tre Tribes:

Glamazone triben skal med sin grønne emballage symbolisere adventure og safari. Triben minder os om, at vi skal se kvinder som fightere med masser af power og styrke. Farverne på læbestifterne er inspireret af jorden og skal lede tankerne hen på junglen, ørkenen og klipper i det amerikanske vesten.

balmainxloreal, læbestifter, læbestift, balmainbalmainxloreal, læbestifter, læbestift, balmain

Couture triben er med sin sorte emballage det oplagte, klassiske valg. Farverne på læbestifterne er inspirerede af Balmains historie og er som skabt til catwalken. Det er L’Oréal Paris og Balmains bud på den perfekte røde læbestift og en skøn berry nuance til vinterens mange festligheder. Couture triben er en hyldest til paristisk couture, begyndelse og inspiration.

balmainxloreal, læbestifter, læbestift, balmain,Balmain x L’Oréal

Rock triben handler om musik og mode og om hvordan de ikke kan adskilles. De fire læbestiftfarver symboliserer et tema, der har været gennemgående i Oliviers liv, men også i Balmains shows. Det handler om at bryde reglerne og være en rebel, men samtidig være tro mod sig selv.

balmainxloreal, læbestifter, læbestift,Balmain x L’Oréal

Læs også: Nem Hverdagsmakeup

Kort anmeldelse: Hvis du i forvejen kender til L’Oréal Paris læbestifter er disse helt den samme gode kvalitet, med en medium holdbarhed og pigmenteret farve. Der er kort sagt ikke den store forskel, bortset fra at denne kollektion byder på et helt nyt farveunivers med farver som blå, grøn og lilla i blandt. 

Jeg giver dette Balmain x L’Oréal eksklusivt taletid på bloggen, fordi jeg mener værdierne bag kollektionen er enorm vigtigt at få frem og sætte fokus på. At der under læbestifterne er et dybere mål og mening nu hvor alle har fokus på det ydre er det (mindst ligeså) vigtigt at huske det indre. Dét der betyder noget og dét at være sig selv tro, uanset hvem det måtte være.

Det syntes jeg denne kollektion repræsentere enormt fint og samarbejdet er derfor, hvis du spørger mig, vigtigt og ganske enkelt genialt!

Ideen omkring samarbejdet mellem Balmain x L’Oréal Paris er det åbenlyse værdifællesskab: “nemlig, at vi skal stå sammen, at vi skal gøre op med konventionelle skønhedsfordomme, at diversitet og rummelighed er skønhedens højeste mål, og at når vi indgår fællesskaber yder alle deres absolut bedste”.

Der er ikke mange læbestifter tilbage, men dem der er, forhandles HER

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mine holistiske leveregler