Pco: Jeg er blevet syg

Kage uden mel, mælk og sukker

sukkerfri kage uden mel og mælkeprodukter

Billede fra Thecakeblog.com

Det er fredag, koldt udenfor og om lidt weekend, hvor du forhåbentlig får tid til at slappe af og måske et stykke kage?

I sidste weekend spurgte jeg JER på instagram til nemme kage – opskrifter uden mel, sukker og mælk. Da jeg virkelig cravede noget sødt, men alligevel gerne vil undgå sukker, mel og mælk så vidt muligt den næste tid.

Svarene jeg fik retur var overraskende gode. Hvorfor jeg da lige vil dele de tre bedste kager med jer – er sikker på jeg ikke er den eneste der døjer med lidt cravings i de kolde “hygge” måneder 😉

Cookies

Først er der disse nemme cookies med 3-5 ingredienser. Du finder hos den flotte Cecilie hun har endda lavet en nem videoguide, så intet kan gå galt i processen. Veganske cookies uden mel, mælk og sukker finder du Her

kage uden sukker mel og mælk

Billede er lånt herfra

Læs også: Sund kokosyoghurt

Banankage

Så er der den altid gode banankage – denne her ser både lækker og blød ud! Ifølge opskriften skal man til denne kage bruge chokolade, hvis du gerne vil undgå sukker helt kan du vælge en sukkerfri chokolade. Mangler kagen lidt sødme kan du med fordel tilføje lidt dadler eller ren vaniljepulver (ikke vaniljesukker) det virker mindst ligeså godt i kage:0)

Opskrift på banankage uden mel, mælk og sukker finder du her.

banankage uden mel, sukker og mælk

Billede lånt herfra

Vegansk kage

Til sidst er der de lidt mere krævende kager. Alle vegansk kager uden mel og mælk, men med sukker (det kan man jo bare fravælge og istedet bruge dadler og vanilje pulver). Specielt gode til begivenheder som fødselsdage og fester. Der er virkelig mange lækre kager at vælge imellem.

Kagerne finder du opskrifter på her 

vegansk kage uden mel og mælk

Billede lånt herfra

Går du i gang med det store kageværk, så er du velkommen til at invitere – jeg er sikker på jeg godt kan den dag ;0)

Velbekomme!

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

3 kommentarer

 • Ann Lund

  Jeg har forhåbentlig misforstået dig, når jeg tror at du skriver, at man bare kan lade være med at putte sukker i de opskrifter, som indeholder sukker. Prøv at forklare mig hvad du mener. Tak ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann,

   Jo det har du helt klart. Jeg har linket til kager uden mel, mælk og sukker. Til sidst linker jeg, så til en site, hvor de i nogle af deres kager bruger sukker, men stadig ikke mælk eller mel. Hér, mener jeg, som også nævnt tidligere i indlægget, at man kan fravælge sukker og istedet bruge dadler eller vaniljepulver. Hvis du er ligeglad med sukker, men gerne vil undgå mælk og mel, kan du følge opskriften som den er:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Lund

   Tak for svar. god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Pco: Jeg er blevet syg