Utroværdig og solgt ud

Den gode uge med serie, golden latte og vintertips!

den gode uge, golden latte, homelandNy dag, ny uge og nye muligheder – det er mandag igen – heldigvis! Heldigvis får vi lov at opleve endnu en skøn mandag i livet, det er da dejligt at tænke på. Også selvom den måske er lidt grå, kold og kedelig af sin slags.

Jeg kan lige så godt være helt ærlig, jeg har vitterligt ikke lavet noget hele sidste uge andet end at se Homeland (en serie på Netflix).

Den har jeg til gengæld også set fra start til slut (8 afsnit). Jeg havde virkelig brug for det, bare holde lidt fri i hovedet og lave intet – det må man så også sige at jeg fik gjort.

I dag er det tilbage til arbejde, hvilket jo egentlig også er meget rart :0) Jeg er ved at forberede lidt forskellige artikler og ideer til jul (det er jo lige om lidt) Overvejer at lave lidt makeup jule looks eller måske gaveønske ideer – Hvad foretrækker du?

Legede lidt med det i dag og et hurtigt look blev det da til – hvad synes du?

makeuplook, julemakeup, jul, makeup, guld øjne

Grundet mit Homeland ”misbrug” har jeg ikke noget spændende at berette om fra sidste uge.. og dog. I skal jo ikke snydes for lidt nyttige tips til ugen!

Læs også: Utroværdig og solgt ud


Midt i mit Homeland-koma, så jeg en fin lille Weleda håndcreme på skærmen – derefter ned på mit eget sengebord, hvor en tro kopi lå. Det måtte klart være et tegn, tænkte jeg ;0)

Det er jo således at denne håndcreme, er den bedste af sin slags! Jeg har den fast ved sengebordet, så det sidste jeg gør inden drømmeland er, at smøre hænderne ind. Specielt vigtigt her til vinter! Håndcremer er denne billige sag!

golden latte gurkemeje, vintertips

Sammen med film, vinter og kulde hører en god te! Specielt hvis denne te er fyldt med antioxidanter og smager godt. Det gør denne Golden Latte (ikke at forveksle med golden shower Haha)!:

1. 2 stk gurkemeje – knækkede, så det kun er pulveret.
2. En lille my honning og kanel
3. Havre eller mandelmælk

Rør det hele sammen til en cremet latte. Ifølge Ayurveda skulle den give indre varme, jeg drikker den nu mere for at opnå en masse sunde antioxidanter på en nem måde.Uanset, er den rigtig god imod vintersnue :0).

Jeg håber din mandag byder på alt det gode<3

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Utroværdig og solgt ud