Min historie om to store tab i livet

Tips til Berlin for veganere og vegetarer

berlin strength, træningscenter i berlin, berlin guide, berlin tips, berlin for vegetarer og veganereEr der mon noget maks på, hvor mange guides man må lave over samme by? For ud af ærmet, kommer her lidt flere tips til Berlin, især hvis du er vegetar eller veganer.

Jeg elsker jo Berlin, det kan efterhånden ikke være nogen overraskelse. Hvorfor det også kan være svært at holde min begejstring for byen tilbage. Jeg har derfor lige et par, eller 5, tips at tilføje til listen over steder at besøge på ferien.

Som du nok allerede ved, er både Theis og jeg vegetarer – hvorfor vores rejser også altid er præget af dette valg af livsstil. Generelt er Tyskland jo yderst medgørlig når det kommer til vegetariske alternativer og muligheder. Meget på forkant med det hele, hvorfor det for os er et ret optimalt sted at holde ferie.

berlin strength, træningscenter i berlin, berlin guide, berlin tips, berlin for vegetarer og veganere

5 nye tips til Berlin:

Berlin Strength-et semi-vegansk træningscenter. Centret er ret svært at finde, inde bag en forhave med hegn til. Hegnet er for at hundene i centret ikke løber ud, det er nemlig tilladt at have sin hund med til træning (ret sødt).

Centret minder mest af alt om en garage, lidt i samme stil som Crossfit. Her er minimalistisk, med lidt techno i baggrunden og vegansk træningspulver samt kosttilskud på hylderne. Jeg ved ikke om centret er 100% vegansk, men de fleste af deres salgsprodukter er i hver fald. Personlaet er super sødt og stedet meget autentisk til dig der vil prøve noget nyt og ikke gider træne i et stort center.berlin strength, træningscenter i berlin, berlin guide, berlin tips, berlin for vegetarer og veganere

Ikke langt fra Berlin Strength ligger en stor bygning med ”Veganz” supermarkedet, sko forretning og restaurant. Restauranten laver Bowls af alverdens slags, alle vegetarisk- eller vegansk og super lækre. Stedet er mega hyggeligt og ret flot indrettet.

berlin strength, træningscenter i berlin, berlin guide, berlin tips, berlin for vegetarer og veganere

Læs også:Berlin

berlin strength, træningscenter i berlin, berlin guide, berlin tips, berlin for vegetarer og veganere

Det kreative og vegetar venlige hotel. Jeg har skrevet om dette hotel tidligere, da jeg er kæmpe fan og fremover, uden tvivl, kommer til at bo her. Et meget kreativt, finurligt hotel fyldt med artister og andre kreative sjæle.

Hotellet er virkelig noget af det mest charmerende jeg har besøgt og her er veganske muligheder hele vejen igennem. Morgenmaden kan varmt anbefales, med vegansk risgrød og chokoladesmør ;0)

berlin strength, træningscenter i berlin, berlin guide, berlin tips, berlin for vegetarer og veganere

Til sidst vil jeg blot indskyde en lille anbefaling til de der elsker krystaller. Krystal laden er nemlig et ret fint og forholdsvis billigt sted at kigge krystaller.. De har nogle andre end dem jeg har set herhjemme og en masse af dem:0)

krystaller, krystal guide, hudpleje med krystaller

Vil du læse flere tips og guides fra Berlin, kan du finde dem HER

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min historie om to store tab i livet