Tips til Berlin for veganere og vegetarer

Har DU sensitiv hud? Så er disse tips til dig!

Sensitiv hud kan ramme alle kvinder, og det er mit indtryk, at flere og flere kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv får udfordringer med en grad af sensitiv hud.

Sensitiv hud kan være en smule kompliceret og der kan være mange grunde til, at huden er sensitiv. Sensitiv hud reagerer meget hurtigt på indre og ydre påvirkninger (stress, forurening, kost, allergi, tøj (uld) fordøjelsesproblemer, koldt vejr og varmt kunstigt indeklima), som får huden til at rødme og blusse op.

Sensitiv hud er ofte også tør, hvilket betyder, den mangler lipider, som binder fugten til huden. Det kan på længere sigt medfører, at huden kan blive overfølsom, som viser sig i form af udslæt, der med tiden kan udvikle sig til eksem.

Generelt kan man sige at den sensitive hud skal undgå for skrappe renseprodukter og tunge cremer. Da en sensitiv hud også er en stresset hud og derfor skal behandles nænsomt, med så få produkter som muligt.

Her er 6 anbefalinger til den sensitive hud: 

reklamelinks_nelle

Green People Damask Rose Cleanser

En meget nænsom rensecreme til fjernelse af makeup og øjenmakeup med en intens duft af rose. Konsistensen er lækker cremet og nem at fordele i ansigtet. Indeholder bl.a. jojobaolie og sheasmør som renser, blødgør og nærer huden samtidig med at genoprette hudens fugt og fedtbalance. Velegnet til alle hudtyper – også sensitiv, da der er morgenfrue og rosmarin i, som reducerer rødme og irritation.

DECUBAL basic eye cream til tør og sensitiv hud

En nærende og skånsom øjencreme der er velegnet til de tørre og sarte øjenomgivelser. Indeholder ceramider, kollagen og hyaluronsyre, der opstrammer, fugter huden og beskytter huden. Dup forsigtigt øjencremen på med en fingerspids. Med et fedtindhold på 22 % er den oplagt at bruge om aftenen, så den kan få lov til og arbejde sig ind i huden, mens du sover. Ingen parfume, farvestoffer eller parabener.

Læs også: Alt hvad du behøver i din skønhedsrutine

Yves Rocher Sensitive Vegetal Soothing Moisturizing Cream

En let kølende ansigtscreme til sensitiv hud, som smelter ind i huden ved påføring.  Ansigtshuden bliver øjeblikkeligt fugtet og beroliget. Cremen lindrer hudreaktioner med det effektive ekstrakt fra Siegesbeckia Orientalis pga. dets anti-inflammatoriske egenskaber. Perfekt under makeup. Fri for parfume, farvestoffer og parabener.

Cattier Soothing Micellar Gel – Face, eyes and lips

Ideel til sensitiv hud. Denne lette og afkølende micellar gel renser nænsomt snavs og makeup af ansigt, øjne og læber uden at udtørre. Af ingredienser er der bl.a. pink ler, som er rig på mineraler, der berolige, fugter og beskytter huden. Påfør med fingerspidserne eller bomuldsvat.  99,5% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse

10% af de samlede ingredienser stammer fra økologisk landbrug

DECUBAL basic Shower & bath oil

En meget mild badeolie til de sensitive og tørre hudtyper, som vil undgå tør og irriteret hud efter badet. Denne badeolie er med vitamin E, som er blødgørende, reparerende og fugtgivende. Bruges på våd hud og kan anvendes i både bruse- og karbad. Efterlader en meget let oliehinde på huden og kan bruges hver dag. Indeholder ingen farvestoffer, parfume, parabener eller konserveringsmidler. Velegnet til hele familien.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tips til Berlin for veganere og vegetarer