Resultat efter knap tre måneder i behandlingsforløb mod hårtab

Nyttige tips til din vandretur

nyttige tips til vandreturen Til dem af jer der ønsker at begive jer ud på en længere vandretur, har jeg her samlet lidt nyttige tips til din vandretur.

Mange af dem fik jeg af jer, søde læsere, og resten er erfaret efter sidste vandretur. Håber disse tips til vandreturen kan hjælpe dig, på din tur:0)

nyttige tips til vandreturen

1. Hvis du skal gå længere distancer med oppakning, så sørg for at investere i en vandretaske. Den vil virkelig redde dine skuldre i længden, så du ikke går kold undervejs. Sørg for at spænde den korrekt til kroppen fra start. Ellers kan det være ligegyldigt.
2. Hav altid to par sokker på, også selvom du har købt vandre-eller løbe sokker. Så brug altid to af gangen, de minimere de gnidningerne der kommer på fødderne under turen.
3. Får du noget i skoene, eller begynder de, at irritere så stop op med det samme og orden det. Små sten eller gnidninger giver vabler som på sigt er din største fjende mod målet.
4. Køb godt med snacks til turen, det er ikke rart at gå sukkerkold på toppen af et bjerg. Jeg kan anbefale Organic food bars – de er super gode, vegetariske og glutenfri.
5. Køb en god drikkedunk til turen og sørg for at fylde godt op med vand, så du ikke dehydrere.
6. Sover du udendørs, så undersøg om der er shelters på turen, så du undgår tung oppakning med et telt. Shelters er tit og ofte super fint placeret, med god udsigt og mere komfort for ryggen.

nyttige tips til vandreturen

Dulletip:
Inden du tager af sted så overvej hvad du vil have ud af turen. Hvorfor gør du det? Er det dét, at vandre i det fri, som giver dig energi? Det at vide du kan klare det? Eller måske dét, at nå et mål?

Uanset hvad det er, er det godt at have sine hensigter på plads inden turen. Så fokus er rigtigt indstillet.

Rigtig god tur!
Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Resultat efter knap tre måneder i behandlingsforløb mod hårtab