Hvorfor jeg har været tavs på det sidste

Meget mere en blot en rejse

ferie kroatien vægSå er jeg hjemme igen, efter en meget turbulent ferie til Kroatien. Som du måske har læst HER, var det rimelig meget op af bakke og endte også lidt ærgerligt…

Både min søde mor og jeg, gjorde alt for at holde humøret højt på turen og fokusere på det positive, som der selvfølgelig også var en del af. Det var desværre bare lidt af en kamp da næsten alt hvad der kunne gå galt, gik galt.

De to mest betydningsfulde dele var maden og manglende AC. Jeg selv, levede af pizza og ris, da det var det eneste vegetar-venlige de havde. Hvilket man jo ret hurtigt bliver både dårlig og dvask af. Min min mor døjede med maveforgiftning efter, at have spist aftensmad på hotellet, første dag. Så var der selvfølgelige den forbandede AC, der aldrig kom til at virke, hvilket resulterede i en elendig søvn.

Det er selvsagt ikke de bedste forudsætninger for en god ferie eller overskud til at være super optimist.

Når det er sagt har Kroatien virkelig også nogle super smukke områder. På instagram har jeg forsøgt at dele en del stemningsbilleder, som forhåbentlig viser noget af det positive vi oplevede.

I løbet af den kommende uge vil jeg også lave en guide over Kroatien. For at skildre de store kontraster, fra ødet sandkasse – til frodig natur med smukke vandfald.

For nu og resten af denne skønne søndag vil jeg hygge med min yndlingskat, gøre gode ting for mig selv og forsøge at fordøje den sidste uge. Det gør sgu lidt ondt indeni, når man har glædet sig så meget til noget og alt går galt undervejs.

Specielt fordi det var en meget vigtig rejse for min mor og jeg. En følelsesmæssig rejse vi begge havde set frem til, hvor vi for første gang i mange år skulle se hvordan det var at være sammen i en længere periode.

Efter snart tre år i terapi, og en efterfølgende helt ny mor-datter relation, lå der meget andet i denne rejse, end ”bare” rejsen i sig selv. Der var følelser på spil, en ny rollefordeling og på mange måder et helt nyt venskab der skulle formes.

Det har derfor været ret udmattende, at vilkårene ikke var som forventet, så skal lige lade op til en GOD næste uge. På plussiden, var vejret fantastisk, vi fik nogen vildt smukke oplevelser sammen og havde en hel uge bare mor og datter<3

Jeg håber din søndag er præcis som du ønsker den. :0)

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvorfor jeg har været tavs på det sidste