Guide over Kroatien, med anbefalinger og tips til turen

Eyeliner Guide – sådan får DU den perfekte liner

eyeliner guide, sådan får du den perfekte eyeliner

Siden den egyptiske dronning Cleopatra regerede fra 1353 f.kr og skabte den sorte eyeliner, har eyeliner været uundgåelig og HELDIGVIS for det!

Personligt er jeg meget fascineret af eyelineren og dens mange former der kan ændre dit look fra Adele – 80’ernes Madonna! Den bringer coolness til bords og er ALTID en god ide!

eyeliner guide, sådan får du den perfekte eyeliner

Uanset hvilken type eyeliner du foretrækker, er det vigtigt at kende forskellen på linerne og deres forcer. Som jeg ser det findes der 3 typer eyeliner:

Kohlen: Er den ældste på markedet og den der minder mest om den Cleopatras brugte, back in tha’ days.. Den er altid i fast form, som blyant og rigtig godt at blende rundt om øjnene og i den våde kant mellem vipperne. Kan ikke anbefales hvis du ønsker skarpe kanter på din eyeliner.
Gel- liner: Er den mest præcise liner, da man altid skal bruge den med en pensel (jeg anbefaler en skråpensel) og herfra tegne og forme lineren som ønsket. Konsistensen er en mellemting mellem flydende og fast. Perfekt til winged-eyeliner.
Flydende liner: Her får du samlet liner og farve i eet. Låget har indbygget pensel og flydende farve i beholderen. Den er nem at have med i tasken og rigtig god som “hverdagsliner” når du ønsker lidt form, uden det bliver for meget. Med øvelse, kan man skabe en super fin liner, alla samme resultat som var det en gel-liner.

Øvelse gør mestrer.
Eyeliner er ikke kun en måde at skabe et statemnet udtryk, det er også en måde hvorpå du kan forme dine øjne, uden at skulle under kniven. Hvorind du placerer farven, er den retning dit øje vil trækkes mod.

Hvis du er højrehånden er det en god ide at starte med det højre øje, da det typisk er dét øje der er det sværeste at gøre præcist. Placer din albuen på en fast overflade for at stabilisere hånden og undgå for meget shakiness undervejs. Start altid din liner inde fra øjenkrogen og ud mod håret.

Læs også: Find den rigtige makeup base til din hudtype

For et intens look: Skal du smudge en kohl rundt om hele øjet, og derefter blende det ud med en pensel, indtil du har opnået et “smugdet look”.
Elegante og forstørrede øjne: Skal du tænke udadgående mod tindingen, i en forlængelse af dit øje. De fleste vil dog have et naturligt stop ved øjets slutning, her kan du godt trække den en lille smule mere, så eyelinerens spids kan ses når du åbner øjet.
Det er utallige af måder at korrigere eller fremhæve øjnene på. Det her er blot to af de mest almindelige.

 

Dulletip: Hvis du er helt ny i eyeliner- gamet, vil jeg anbefale dig at starte i det små. Gerne med en kohl, imellem vipperne og forsøge at få det jævnt og lige. Derfra kan du øve dig med en tynd liner over vippekanten, langt vipperne.

Når du føler dig helt tryg i det, kan du langsomt vinkle lineren ud langs øjet, smudge lineren eller afprøve de mere flydende eyeliner, præcis som du ønsker.

Håber du har held med det 🙂

Kærligst
N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Guide over Kroatien, med anbefalinger og tips til turen