Den gode uge og en ferie bestilt!

Testvindere til normal/kombineret hudtype

testvinder produkter til normal/kombineret hud hudtypeHvis din hudtype er normal/kombineret, er der i dag en god bolsjepose af tips at hente!

Som du nok allerede ved, har jeg allieret mig med tre testpersoner, der løbende tester en række produkter ud fra hudtype, behov og farver. Så du, uanset hudtype, på bloggen altid vil kunne finde tips og produktanmeldelser, til netop DIN hudtype!

I dag har den skønne Jasmin på 28 somre ordet. Hendes hud er en normal/kombineret hudtype, med den typiske fedtet T-zone. Herunder har hun udvalgt månedens 3 favoritter alle nogle der, efter hendes mening, kan noget helt specielt!

Værsgo’

IDUN MAGNA, Mascara:

Denne mascara på hele 13 ml (til sammenligning indeholder en typisk mascara 7-10 ml.) er smukt indpakket i mat sort og skinnende røde detaljer. Selve børstehovedet er let buet, hvilket gør det til en leg at nå de nederste og inderste vipper. Mascaraen er nemt at påføre grundet en cremet konsistens. Der godt kan sidde lidt meget produkt på børstehovedet de første par gange, men med en smule tålmodighed fordeles det nemt på vipperne. Mascaraen giver volumen og masser af længde som holder hele dagen, uden at drysse!

Læs et anden Mascara-tip her

[Comfort Zone], essential toner:

Denne toner byder på en beroligende, ren duft som bliver på huden et stykke tid efter påføring. Nogle vil måske synes, at duften er for kraftig. Jeg synes den er beroligende.

Der er ingen tvivl om, at toneren er fugtgivende og min hud føles lækker og blød længe efter påføring. En enkelt dag testede jeg den uden dagcreme og kan med overraskelse sige, at min hud føltes gennemfugtet hele dagen. Jeg vil tro at den med fordel også kan benyttes af folk med tendens til tør hud eller folk der bare gerne vil forkæle huden med et ekstra fugtboost.

MILK face cleanser:

Åårh! Den er lækker, den her ansigtsrens! Udover duften af Geranium (rose-agtig duft) indeholder den også Ylang-Ylang olie som siges at have en afslappende effekt på sindet. Konsistensen er som en tynd gel og skummer let op på huden, hvilket gør den virkelig nem at arbejde med. Produktet renser effektivt og tager ligeledes mascaraen med et snuptag. Efter brug føles huden ren og klar til den efterfølgende fugtighedspleje. Jeg synes at ansigtsrensen er drøj i brug – produkt svarende til en 5-krone er en perfekt mængde til at rense ansigtet grundigt med.

Kærlig hilsen

Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge og en ferie bestilt!