Micellar water, hvad er det?

Lad os tage en snak om menstruationskoppen – OrganiCup

organi cup, organiccup menstruationskoppenHvordan fungerer organicup – menstruationskoppen? Hvor lang tid virker den? Gør det ondt? Bløder man igennem? Er det overhovedet sikkert? Er den dyr?

sponsoreret nelle noell

I dag skal det handle om “Pigeugen”, ugen hvor følelserne er vendt på hoved og alt undtaget chokolade og omsorg er fuldstændig ligegyldigt. Intet andet dur!

Ugen kan, for de fleste kvinder, ikke undgås. Alligevel kan den for mange være svær, at tale om. Ikke så meget ugen i sig selv – mere hvad man bruger af hygiejneartikler: Bind tampon eller måske en kop? Hvis man altså ikke er en Free Bleeder.

Personligt har jeg de sidste to år brugt Organicup (menstruationskoppen), og aldrig haft lyst til at gå tilbage til andet. En udmelding, mange kvinder omkring mig har undret sig meget over og stillet en del spørgsmål til. En af dem er min søde kollega Karina Noa, der længe har været nysgerrig på Organi Cup, men endnu ikke selv turde prøve den.

Vi har derfor i samarbejde med Organicup lavet denne film, hvor mange af jeres spørgsmål kombineret med Karinas egne, bliver stillet. Jeg vil “som den erfarne” forsøge at besvare spørgsmålene på bedste vis. 

Du kan også se videoen på Facebook HER

Har du yderligere spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder eller på min mail. Er det fabriksspørgsmål eller mere information om Organi Cup, så smut forbi deres webside: Organicup.com og læs mere  ;0)

Håber denne video giver dig mod til selv at prøve organicup – det er virkelig det smarteste nogensinde. Ikke kun for din krop, men også for miljøet og din pengepung ;0)

Dulletip:

I videoen viser jeg kun “min” måde at indsætte menstruationskoppen, men der findes også andre, dem finder du HER. Prøv dig frem til du finder den mest behagelige metode for dig.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Micellar water, hvad er det?