Let's talk about sex #1

Fine sommerfavoritter og afsløring af nogle spændende nyheder.

sommer efterårsnyheder sneek peak sephora makeup hudplejeSelvom efteråret snart er på vej, er sommeren nærmest først begyndt. I hvert fald hvis man kigger ud af vinduet. Så her får du lige lidt ekstra solskin på din vej :0)

I dag skal det nemlig handle om nogle fine sommerfavoritter og afsløring af nogle spændende efterårsnyheder. Så du ikke går glip af noget ;0)

Du vil i dagens video finde et LED-svær mod akne, vegansk og naturlig primer med SPF 30! En 25 karat guldmaske der får huden til at gløde igen og et helt specielt serum der beskytter og forbereder din hud mod UV stråler, PLUS meget mere.

Jeg håber du vil nyde denne video, da alt mildest talt gik galt undervejs og det har taget mig 6 timer at redigere den! Jeg er virkelig stadig helt grøn på Youtube fronten, men øver mig konstant og håber sådan du kan lide mine videoer, trods fejl. Det skal nok blive bedre med tiden, Promise!

Abonner meget gerne inde på kanalen, like hvis du kan lide indholdet og del også gerne hvis du mener andre kan finde inspiration i videoen.

Herunder er navnene på de omtalte produkter, husk det ikke er alle produkterne der er at finde i butikkerne endnu. Men snart – så er der også lidt mere at glæde sig til :0)

 

Foreo Espada – lanceres oktober

Huda Beauty, 3D Highlighter palette lancers I july.

DECLÉOR, aromessence solaire tan activator oil serum – I butikkerne nu

Juice Beauty, Phyto-Pigments Illuminating Primer, i farven 01 – i butikkerne NU

Too Faced, Hangover 3-IN-1 replenishing primer and setting spray – lancers august

Diego dalla palma Gold Nuggets Bronzer – I butikkerne nu.

Coola mineral Liplux, I farven Firecracker – I butikkerne nu.

Coola Daydream SPF 30 mineral primer – i butikkerne nu.

Too Cool For School, Pumpkin purifying 24 K Mask – lancers August – Se tidligere video med deres Sheet Mask (yndlings) Her: https://www.youtube.com/watch?v=CJwaQSTxuwM

Spørg endelig hvis du har spørgsmål, eller forslag til andre videoer!

Rigtig god søndag, vi skrives ved i morgen

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Let's talk about sex #1