Her er din huskeliste til ferie og rejser

Skønhed på 7 måder – Carolina Ellie

 

carolina ellie skønhed på 7 måder Efter en længere pause vil jeg igen bringe “Skønhed på 7 måder” på banen. Et indlæg hvor jeg hver måned spørger kvinder der inspirere mig om deres 7 bud på skønhed. Deres svar er derfor altid deres egne og helt frit, hvordan de vil tolke skønhed. 

I denne omgang har jeg spurgt den sødeste Carolina Ellie, der er holistisk sundhedsterapeut og naturopath studerende, foruden at være en af de mest positive, urtede og inspirerende kvinder jeg nogensinde har mødt :0)

Her er hendes svar :

RENHED: Mine skønhedsrutiner er så rene, urtede og naturlige som muligt. Kunstige, multifarvede sager er nægtet adgang hos mig 😉 Jeg har en masse små bøtter og flasker stående på mit badeværelse med forskellige olier/ler/natron i, som jeg mikser på forskelligt vis. Mit ansigt renser jeg i rasul-ler, da det ikke forstyrrer hudens eget øko-system og indeholder en masse mineraler, min krop smører jeg ind i mandel- eller kokosolie, og mit ansigt får ren hybenkerneolie. Ahhh…

YOGA OG NATUR: Skønhed for mig kommer 100 % indefra, og derfor plejer jeg mig selv med yoga og gåture i naturen med min hund. Jeg har egentlig aldrig været en ”gåturspige”, men efter jeg fik pelsdyret, er jeg blevet helt afhængig af den friske luft 3 gange om dagen. Det renser mine tanker, fylder mine celler op og giver mig ny energi.

Yoga er ecstasy i kropslig form – fuldstændigt vanedannende, ha ha. Jeg er hooked, og det må gerne være svedigt, dynamisk og spirituelt samtidigt. Bring it!

DET VIGTIGSTE: Den vigtigste øvelse for mig mentalt er at tænke på, hvordan jeg vil se tilbage på mit liv, når jeg ligger på mit dødsleje. Jeg tror næppe, at jeg ville ønske, at jeg havde arbejdet mere, forspildt en masse chancer eller levet mit liv i frygt. På den måde finder jeg frem til, hvad der VIRKELIG er vigtigt og som giver mig glæde – og det kan både ses og mærkes.

Læs også: Skønhed på 7 måder – Diane Soa

VEGANSK LIVSSTIL: Efter 4 år på plantebaseret kost, er jeg ikke i tvivl. Det er fuldstændig fantastisk at leve rent, grønt og kærligt uden nogen form for animalske produkter. Jeg kurerede mig selv for kronisk akne, kronisk eksem, celleforandringer på stadig 3 og IBS, og i dag lever jeg af at hjælpe andre med at løse deres helbredsudfordringer. Her er en sund og nærende kost en vigtig del af det, og jeg har selv gået hele vejen.

TROMBORG: Hvis jeg bruger makeup, så skal det være så rent og enkelt som muligt. Jeg er kæmpe fan af Tromborgs makeup, og jeg har sværget til deres mineralfoundation i mange år nu. Skifter aldrig. Og så er jeg fan af Youngbloods ’Lunar Dust’ i farven ’Dusk’. Et strøg over kindbenene og næseryggen – så har du den vildeste glød, der kan gøre selv J.Lo misundelig. Er helt vidunderligt på lysebrun sommerhud, og du behøver intet andet.  

ÆGTHED: Skønhed for mig er at holde det ægte og autentisk og tæt til hjertet. Den vigtigste øvelse for os kvinder er konstant at vende tilbage til os i selv i en verden der fortæller os, at vi ikke er gode nok. Derfor vælger jeg mine relationer, min mad og hvad jeg putter ind i mit liv meget nøje. Her er der kun plads til good guys 😉 Det er skønhed på højeste plan!

SUNDT HÅR: ”Har du pænt og velplejet hår, kan du slippe afsted med alt!”, hørte jeg engang en kvinde sige. Vores hår symboliserer i hvert fald vitalitet, intuition og livsenergi, og er en form for antenner for solenergien. Derfor farver jeg ikke mit hår, men har den hårfarve, der er meningen fra naturens side, at jeg skal have. Jeg plejer det med olier og økologiske hårprodukter, og undgår desuden føntørring og for meget styling. Og ærligt? Jeg har aldrig haft pænere hår.

Stort knus

Carolina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Her er din huskeliste til ferie og rejser