Kuren mod Herpes - Jep, den findes faktisk!

Måske er de her skyld i din urene hud.

tips mod periodisk uren hudDu kender det måske? Du renser din hud med det helt rigtige, på den helt rigtige måde både morgen og aften. Alligevel får du periodisk uren hud, uden at kunne finde grunden? 

Måske skyldes den urene hud, en af de her tre:

Rens af makeup pensler.

Rens dine makeuppensler minimum en gang om måneden. Snavs, creme rester og andet skidt samler sig nemt imellem penselhårene. Så HUSK for din huds skyld, at rense dem. Jeg ved der findes alverdens produkter du kan købe til at rengøre penslerne, alle sammen dyre af slagsen. Jeg anbefaler dog, du renser med almindelig shampoo, ligesom til håret. Hvis du kun bruger penslerne på dig selv, vil jeg mene at alt andet er overvurderet (og for dyrt).

tips mod periodisk uren hud

Din solcreme
Der findes to former for solfiltre: dem der beskytter med mineralsk og dem med kemisk solfilter.

Hvad der virker bedst, er mest miljøvenligt og sundest for kroppen er en dialog jeg helst ikke går ind i -for ingen kan blive enige.

Men når det kommer til reaktioner på solcremer som svie, uren -og irriteret hud efter brug. Kan jeg, personligt, anbefale de mineralske solfiltre. De lægger sig som et fysisk filter udenpå huden og irritere sjældent eller giver udbrud (i hvert fald ikke på min hud). Du skal dog være opmærksom på at NOGLE solcremer med mineralsk solfilter, godt kan gøre dig lidt hvid i ansigtet. Så test før køb;) Ellers kan jeg anbefale Pudderdåsernes nye ALT i en beskyttelse med SPF 40!

 

Sorter i dine produkter.
2 gange om året plejer jeg at tage en god rengøring i beautyskabet. Hvor alt det, jeg ikke har brugt de sidste 6 måneder ryger ud (eller til en veninde). Det er en god måde at holde nogenlunde styr på holdbarheden af mine produkter, så jeg ikke får brugt produkter der er blevet for gamle, harske eller fyldt med skidt. Samtidig med at det giver plads til nye produkter ;0)

Som udgangspunkt findes der et tal bagpå emballagen, hvorpå du kan se holdbarheden af produktet, efter det har været åbent. Hvis du er i tvivl, plejer jeg at sige, at alt med en cremet konsistens har en ca. holdbarhed på 6 måneder. Ellers lugt til produktet og brug din sunde fornuft. Pudder-produkter kan som udgangspunkt holde sig meget længere end cremede, hvis det selvfølgelig er opbevaret køligt og tillukket (hvilket gælder alle produkter).

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kuren mod Herpes - Jep, den findes faktisk!