Den gode uge fra parforhold - arbejde

Status over tredje måned som selvstændig

tredje måned som selvstændig Så er tredje måned som selvstændig blogger ved at være gået. Det har helt klart været anderledes end den første måned, meget mere udfordrende og med livet der spillede ind.

Første og anden måned gik økonomisk ret godt, tredje måned – langt værre. Nogen gange er man i flow, hvor alt kører som det skal, ideerne popper frem og det hele føles helt rigtigt nede i maven. Så er der andre tidspunkter i livet, hvor man konstant går i stå, livet spiller ind og ,måske, ens privatliv. Sidst nævnte har været mig, den sidste måned.

 

Der har været enormt meget kaos i mit privatliv, hvorfor det uundgåeligt har påvirket mit arbejdsliv og dertil mit engagement og kreativitet. Hvis man er selvstændig, med sig selv som ”brand”, hænger privatliv og arbejdsliv fuldstændig sammen.

 

Jeg kan ikke ”bare” komme på arbejde fra 9-17, sidde bag en skærm og have en dårlig dag. Nej, hvis jeg har en dårlig dag, påvirker det hele dagen, mit flow og de mennesker jeg er omkring, i en eller anden grad. Selvom jeg anser mig selv for at være ret professionel og sagtens kan tage til møder og smile, selvom jeg 10 minutter forinden har grædt. Vil min aktivitet, engagement og lyst til at arbejde ramme et absolut minimum. Desværre.

 

Det har virkelig været et faktum, der har sat sine spor i denne måned. Hvorfor jeg er i fuld gang med at ændre forskellige ting i mit privatliv. Som forhåbentlig gavner mit arbejdsliv på sigt. Vi får se ;0)

 

En af de gode ting ved at arbejde alene, er at det kun er mig der kan højne eller sænke mit brand. Altså er jeg tvunget til konstant at have fokus på, hvad der fungere og ikke fungere. Sandheden rammer en 100% om man vil det eller ej.

 

Hvorfor jeg også har taget en beslutning om at opsige min kontrakt med Bloggers Delight, for at stå selv. Jeg gentager; stå selv!

 

Ret angstprovokerende, men uden tvivl det rigtige. Jeg er træt af, at skulle splitte min økonomi med andre. Ikke kunne lave mine egne aftaler med brands, kød-bannere på bloggen og dét at være en del af noget der er så stort – at man tit bliver overset.

 

Om det kommer til at have en negativ effekt på læsertallet og min fremtid, vides endnu ikke. Men noget måtte gøres, så jeg kan kun håbe at følelsen i maven er rigtigt og at I, som læser med fra BD, stadig vil følge mig på min nye platform. Hvor og hvornår det bliver, vender jeg selvfølgelig tilbage med, så snart jeg ved det :0)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge fra parforhold - arbejde