De små successer i livet

Makeup tips til hud i ubalance

makeup tips til uren hud i ubalanceSom sidste del af denne føljeton, skal det i dag handle om makeup tips. Makeup har som sådan intet med hormoner at gøre – det ved jeg.

Men jeg kan forstå at mange af jer (ligesom jeg selv) oplever at få uren hud i forbindelse med hormonelubalance. Derfor har jeg valgt at give det plads på denne tredje og sidste del (for denne gang) om hormoner (tidligere indlæg kan læses her og her) .

Det er jo ingen hemmelighed at enhver form for udbrud, specielt i ansigtet, ikke er rart og for mange kan resultere i et lavere selvværd. Især sådan noget som psoriasis symptomer kan være et problem. 

makeup tips til uren hud i ubalance

Jeg selv, kender især til følelsen af at føle mig utilpas i egen hud. Hvilket faktisk også var derfor jeg for snart 9 år siden blev makeup artist. For at lære at forskønne kvinder, deres selvtillid og selvbillede. Jeg tror vitterligt på, at hvis man har det godt med sig selv, tiltrækker man god energi – som jo er det det hele handler om.

makeup tips til uren hud i ubalance

Forhåbentlig kan disse 5 makeup tips hjælpe dig lidt på vej:

1. Hvis din hud er tør, irriteret og uren er det vigtigt at give den en pause og derfor holde igen med makeuppen, også selvom du ikke har lyst. Derfor Less Is More.
2. Er den derimod uren, men ikke irriteret eller sensitiv. Kan du godt give den lidt mere gas. Men uanset hvad så ville jeg undgå ingrediensen Bismuth i makeuppen. Da det for mange kan give store udbrud i ansigtet.
3. Brands som Nude By Nature og INIKA er begge uden bismuth og virkelig stærke indenfor foundation.
4. Hvis du har brug for ekstra dækkeevne, vil jeg anbefale dig en concealer på de steder hvor der er behov for det, ikke mere end det. Du kan bruge den alene eller sammen med din foundation. Efter min mening er Mac Pro Longwear den bedste på markedet, selvom jeg nu hellere ville have anbefalet et mere naturligt alternativ 😉
5. Når du påføre produkterne så er det en god huskeregel, at nu tættere hårene på din pensel er, nu mere dækker den. Så skal din BB creme, pudder eller flydende foundation dække fuldt ud, så brug en helt tæt pensel. De her fra Pür og Nilens Jord er gode!

Jeg håber du har haft gavn af alle tre indlæg og de kan hjælpe dig på din vej. Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål eller andre emner jeg skal tage op på bloggen.

Kærligst
N

4 kommentarer

 • Amanda

  Overvejer virkelig at købe https://www.inikaorganic.com/uk/face-box-starter-kit nu hvor jeg har læst din artikel, er det noget du vil anbefale hvis man ønsker ro på sin akne(i forhold til make up) og mht dækkeevne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna A.

  Rigtig fint med noten om bismuth! Lige da jeg var stoppet med p-piller skiftede jeg min yndlings-pudderfoundation ud med den fra BareMinerels. Ikke nok med at min hud begyndte at klø med små knopper, brød jeg også ud i store, “under-huden-urenheder”. SÅ, selvom deres foundation giver en fantastisk flot finish, skal man altså passe lidt på..!

  Tak for nogle fine indlæg om emnet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Ja der er virkelig mange der reagere negativt på bismuth, så synes det var vigtigt at få med. Når hele kroppen i forvejen er u ubalance, er der ingen grund til at påvirke den mere negativt:)

   Selv tak og rigtig god weekend:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

De små successer i livet