Status over tredje måned som selvstændig

Kuren mod Herpes – Jep, den findes faktisk!

kuren mod herpesHerpes. I dag går vi helt tæt på. Om det er i ansigtet eller “under bæltestedet” er ligegyldigt – for dén her virker!

Jeg er jo lidt af en nørd, det kan jeg efterhånden ikke sige mig fri fra, ikke kun i hudpleje, selvudvikling og med makeuppen – også når det kommer til kosttilskud, livsstil og nu – herpes.

Måske er jeg en af de mennesker der er sat på jorden for at skulle fejle og opleve det hele, for så senere hen at kunne dele mine erfaringer?

Det er vist ikke helt til at spå om, jeg kan blot konstatere at jeg ved meget om meget mærkeligt ting og ret lidt om de vigtige. I hvert fald ifølge normen. Politik, nyheder, geografi og realityprogrammer aner jeg fx absolut intet om. Hvilket jeg faktisk også har det ret ok med?!

Læs også: tre nemme, hurtige og vigtige kosttilskud

Til gengæld ved jeg noget om herpes, som i det her indlæg jo er det vigtigeste!

Jeg er heldig ikke selv at døje med herpes på egen krop, men har en del venner som pines gevaldigt under det. Hvorfor nørden i mig, selvfølgelig har undersøgt, fået testet og afprøvet midler mod Herpes og faktisk fundet en løsning!.

Kort om Herpes simplex: En virus der findes i 2 former: 1 – Den der ses på læberne. 2. Den der ses under bæltestedet. Virussen kan ikke overleve udenfor kroppen særlig længe, men smitter gevaldigt ved kontakt.

Når først man er blevet smittet, vandre virussen langs nerverne, til nervecellerne bagtil i rygmarven, hvor den opholder sig resten af livet i hvilende eller ”skjult” tilstand (lyder hyggeligt ikk??!).

Forskellige faktorer kan aktivere denne virus, såsom: nedsat immunforsvar, sygdom, sol, medicin, chokolade, stress, HIV, nødder, gelantine og kornprodukter. Generelt er aminosyren arginin en ”synder” og derfor god at indtage i små doser.

Hvorimod aminosyren Lysine – virker som et vidundermiddel mod herpes!

kuren mod herpes lysine vita viva

-Dermed ikke sagt at herpes virussen nogensinde forsvinder, det er slet ikke muligt. Men med et fast dagligt indtag af Lysine, vil du ikke længere være hæmmet eller irriteret af virussen, på samme måde.

Og hvordan ved jeg så det, når jeg ikke har kunnet teste dette på egen krop?

Jeg har simpelthen sat tre forskellige ”testkaniner” i gang med VITAVIVAS Lysine over tre måneder, med denne dosis for at se om de kunne mærke forskel:

Dosis: 2x Lysine (1000 mg) dagligt for at forbygge, dog max 3-6 måneder af gangen, så pause.

Under sygdom, menstruation, stress eller hvis man bemærker det begynder at prikke:

Dobbelt dosis (4x Lysine) hver 3 time eller dagligt til man ikke længere mærker symptomerne.

Ud over Lysinen er det altid vigtigt at supplere immunforsvaret med C-vitamin så basen er på plads.

Kun 1 ud af de tre oplevede et enkelt udbrud i perioden, hvorimod personen normalt vis fik udbrud flere gange om måneden. Ret vildt!

kuren mod herpes lysine vita viva

Om i vælger VITAVIVA eller en anden form for Lysine, er helt op til jer. Jeg har dog kun set denne høje dosis Lysine hos VITAVIVA, hvorfor dette er produktet jeg har testet og anbefaler. I har få 15% på denne Lysine ved at skrive “Nelle15” ved køb.

Har du allerede fået et udbrud eller kan mærke at det begynder at prikke, kan jeg anbefale dig at smøre melaleuca (Tea Tree) på området for at forhindre det kommer i udbrud eller hurtigst muligt få blæren udtørret. Du kan købe en helt ren olie her: Tea Tree

Jeg skal også understrege, at jeg ikke er læge og kun taler ud fra de tests jeg selv har set. Vi er alle forskellige og reagere også forskelligt, hvorfor jeg ikke kan garantere eller vide om samme metode virker for dig. Det håber jeg dog og vil hjertens gerne høre dine erfaringer.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

16 kommentarer

 • Rose

  Tak ☺️💖
  Hvor lang tids pause?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har døjet med herpes i ansigtet i årevis. Også i ønje, næse og på panden.Intet hjælper på mine angreb, heller ikke Lysine. Til gengæld fik jeg et tip om at putte en t-pose på udbruddet. Bitterstofferne (tannin) fik straks blærerne til at gå i sig selv. Måske et mirakelmiddel der skal afprøves af flere.(sort te, earl grey fx.)
  Man laver en kop te. posen lægges/duppes på udbrudet i en halv time.For mig virker det fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvorfor skal man holde pause? Aminosyren findes jo også i fødevarer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal du for ikke at få for meget af det. Aminosyre skal være balancerede, for ikke at skabe ballade i kroppen, som også er derfor herpes opstår 🙂

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle S

  Kære Nelle. Dit indlæg er mere relevant end aldrig da jeg nu har haft forkølelsessår i flere uger. Er villig til at prøve alt. Manuka honning og manukaolie skulle også være effektivt. D-vitamin er ikke kun vitaminer til håret og huden, men skulle også være godt for immunforsvaret og dermed herpes. Castorolie.dk og Ingeniøren har skrevet artikler om manuka honning med videnskabelige studier der beskriver egenskaberne. Kender du til manuka honning eller har du hørt flere positive tilbagemeldinger omkring Lysine? Jeg vil gerne prøve det.
  Kh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Helle,

   Jeg kender godt til Manuka honning, dog aldrig hørt det skulle være godt til herpes. Men spændende da. JA, jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger. Det er dog vigtigt du holder pauser, så du primært bruger Lysine, når du mærker der er et udbrud på vej 🙂

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels

  Hej Nelle – tak for en god operationel artikel,

  Jeg har dog lige behov for at vide om du på nogen måde har modtaget honorar fra VitaViva eller andre, der har kommerciel interesse i deres Lysine produkt? (som blogger skal du jo oplyse det – men det fremgår ikke af din artikel)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Niels,

   Glæder mig du kan bruge informationen.

   Nej. Da jeg skrev dette indlæg havde jeg ikke samarbejde med Vitaviva eller andre på dette produkt. Jeg får heller ikke nogen økonomisk fordel ud af at linke. Det er blot en hjælp. Ellers ville dette fremgå, ligeså vel som det gør på alle andre indlæg der er sponsoreret.

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Nelle. Ved du hvor længe, man skal holde pause fra kuren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Mette, Det er et super relevant spørgsmål. Desværre kan jeg ikke helt svare dig med sikkerhed. Du skal holde pause, så meget som muligt indtil du mærker at virussen er på vej retur. Så måske et par måneder af gangen, hvis muligt.Det er ikke alle der kan, uden det går i udbrud igen, men du kan prøve ?!

   Kram Nelle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej:-) du skriver at der skal suppleres med en C-vitamin. Kan jeg istedet for ren C vitamin benytte mig af multi-vitamin og L-lysine sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Mia,
   Jeg vil altid anbefale at man også tager en multivitamin. Den ekstra C-vitamin er for at gøre immunforsvaret stærkere og mere modstandsdygtigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Dette opslag sprang mig i øjnene, og måtte bare læse det.
  Min kære mor har for 3. gang indenfor 2 måneder fået et kæmpe udbrud, og intet virker på hende.🙁
  Jeg vil straks foreslå hende dette, men kan Lysine tages med andet medicin? Min mor har sclerose og den medicin kan naturligvis ikke undværes.
  Er der desuden nogle bivirkninger ved Lysine?

  Håber at min mor vil kunne prøve dette, og slippe for de grimme sår, det tærer virkelig på hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Joan,

   Det er et super godt spørgsmål, og må ærligt sige at kombinationen med medicin, desværre er udenfor mine kompetencer. Jeg ville hoppe ind på Vitavivas side og spørge. Jeg ved de har en chat i højre hjørne når du klikker dig ind.

   Hvad jeg ved af, er der ikke nogen bivirkninger ved brugen af Lysine, medmindre du overforbruger og dermed danner et ubalance. Men det gælder jo uanset hvad du spiser.

   Jeg håber din mor får det bedre uanset hvad hun vælger.

   Kærligst
   Nelle

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Status over tredje måned som selvstændig