Ekspertens råd om selvbruner

Den gode uge, godt hjernevasket

Den gode uge, hjernevasket nelle noell nelle tanker kimono nørrebro

Ugen startede højt på tå, men endte i sengen. Kort fortalt.

Mandag startede ud hos Københavns bedste kosmetolog og sødeste Sahars. Der altid, på magisk vis får mig helt ned i gear og kroppen tilbage i flow. Hun er uden tøven den bedste behandler hvis du har brug for ro og balance. Også kåret som årets skønhedsbehandler af Danish Beauty Award.

den gode uge nelle noell sahars.dk aveda den gode uge nelle noell sahars.dk aveda

Tirsdag var jeg til den fineste event med Dr. Murad, et holistisk skønhedsbrand der altid er på forkant med den nyeste teknologi, og har ligeså meget fokus på hvad der sker indeni som udenpå. Et brand der virkelig har overrasket mig, og stemmer super godt overens med min måde at anskue beauty på. Et lille tip er at prøve deres  ”City skin Overnight detox moisturizer” der kommer i butikkerne til juni. Skal nok skrive mere om den senere :0)

den god uge dr. murad beauty

Onsdag var den store dag, hvor alle følelserne sad udenpå tøjet. Jeg vågnede op med feber, men kom godt igennem dagen. Det var nemlig præcis denne dag hvor min mor havde forpremiere på hendes teater-dokumentar ”hvor var du mor”. Jeg ved ikke hvem af os der var mest nervøs?!? Men hun klarede det simpelthen SÅ flot, jeg sad stortudende under stykket og sendte kærlighed hendes vej. Hun er simpelthen så sej og jeg er den stolteste datter nogensinde.

hvor var du mor nelle noell teater dokumentar

Torsdag – søndag måtte jeg dog ligge mig. Feber og snot tog desværre over, hvorfor en stor kage og dyne var den eneste vej igennem. Midt i denne elendighed har jeg hjernevasket mig selv med positive tanker og gode vibrationer. Jeg har hørt adskillige positive podcasts, mediteret og set Youtube-videoer med positive budskaber.

den gode uge nelle noell vegansk kage cafe kaf

Som jeg skrev sidste uge, forsøger jeg at ændre mit liv fra kvantitet til kvalitet og derfor have fuldt fokus på det positive (ikke ligeså nemt som det lyder). Tre dage i sengen har virkelig været en god måde at øve mig i dette på.

Min første tanke var FUCK noget L**R. Men endte faktisk med, det meste af tiden, at blive ret hyggeligt. Det er nogen gange med at vende ens situation lidt på hoved og få det bedste ud af det. Hvis du selv ligger syg eller har brug for positiv energi, kan jeg anbefale dig at lytte til Marie Forleo Hun er virkelig sej!

Håber din uge bliver fyldt med positive tanker og sol, en masse sol!

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ekspertens råd om selvbruner