Når man hopper af prævention - ind i hormonhelvede

Dem jeg altid vender tilbage til- blush

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars Okay, jeg har virkelig trukket det her indlæg længe. Det er som solen ikke rigtig vil frem og vi skal tale om blush, gør det sig bare bedst med lidt kulør.

Men nu er jeg jo desværre ikke herre over vejrguderne, så i stedet må du forestille dig at solen skinner og du sidder med en lækker cocktail eller et glas vin ved grillen mens du læser dette indlæg – sådan læses det nemlig bedst ;0)

I dag skal det nemlig handle om blush! En meget undervurderet hverdagssag, der kan skabe den fineste glød til ansigtet. Som du nok ved, tester jeg en del produkter igennem tiden. Men selvom der tit kommer nye produkter til, synes jeg heletiden at vende tilbage til dem her:

Indeholder reklame links. 

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars

Hele paletten:

Først er der denne fantastiske ”Unfiltered” palette fra Nars, med 6 højt pigmenterede farver. 3 matte og 3 med lidt sheer shine. I matte er der en knaldrød, der er super fin i små mængder og endnu finere på en mørk hud. En blommefarvet der på samme måde som forrige er smuk på mørk hud og i små mængder på den lyse, til sidst er der en varm rosa, der umiddelbart passer de fleste der ikke allerede er meget røde i egen hudtone. Ovenover er de 3 med glans, først en lys highlighter, en peach farvede (jeg personligt bruger det meste af tiden) og en ret mørk, jeg ville anbefale som contour farve. Alt i alt en palette der har det hele. 

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars

California glow.

Så har benefit lanceret deres sommer blush, California. Der er en peach/pink blush med små partikler af guldstøv og duften af sommer. Perfekt når solen for alvor kommer.

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars

Minimalistisk blush.

Nilens jord har selvfølgelig også været på spil. Generelt er jeg fan af hele deres nye kollektion, specielt de nye læbesstifter og deres 701 – guava blush. En meget sikker blush, der passer de fleste. Da der er to farver i eet, kan man mikse blushen til at få mere glød fra guldpartiklerne, eller mindre ved at undgå dem. Uanset hvad er det et meget sheer, blødt finish på huden. Rigtig god til nybegyndere eller allergikere.

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars

Panda dream

Vi kan ikke komme udenom at denne indpakning vinder på cutness – kontoen. Den er simpelthen SÅ skøn. Indeni finder du to Lip and cheek farver, en mørkerød og en mere pink tone. Det gode ved den cremede konsistens er, at de både kan bruges på læberne og kinderne, altså en 2-in-1. Til brug på kinderne, fungere de bedst på en lidt tør hud, for at opnå et mere “fugtigt” look, hvorimod på en fedtet hud kan det hurtigt kage lidt rundt. Så er du til matt hud uden shine, skal du gå udenom denne creme blush. Er du derimod til et mere ”fugtig” look, vil jeg anbefale dig at prøve den ;0)

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars

Mineral blush

Sidst men ikke mindst, vil jeg anbefale denne skønne pink mineral blush fra Becca. Foruden at give en frisk pink kulør på kindrene, indeholder den også antioxidanter der tåles af selv den mest sensitive hud. Denne farve hedder Hyacinth – vibrant poppy pink, men fås også i 5 andre fine farver. Alle med en lille smule ekstra glød til kinderne.

blush jeg altid vender tilbage til tony moly nilens jord blush becca blush nars

Læs også: Tre makeuptips du får brug for

Jeg håber du kunne bruge mine anbefalinger, smid også gerne din favorit blush herunder i kommentarfeltet.

Rigtig god weekend

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når man hopper af prævention - ind i hormonhelvede