Den gode uge eller game over?

De små successer i livet

De små successer i livet nelle noell asos topSå er det i dag det sker, en dag jeg har glædet mig vildt meget til. En dag der for mig på mange måder symboliserer en milepæl i min karriere.

Nemlig Elle Style Awards. En fest jeg i mange år har fulgt på skærmen og altid ønsket mig at deltage til, og nu sker det endelig.

Egentlig er det ikke eventet i sig selv, der har den store betydning for mig. Men dét, at jeg er blevet udvalgt og personligt inviteret som L’Oréal Paris’ gæst til eventet. Fortæller mig at jeg ikke længere behøver drømme bag skærmen, men at jeg faktisk bliver set, bemærket og respekteret for mit arbejde.

Et skulderklap der viser at alt det hårde arbejde, med lange arbejdstider, ingen weekender og den skizofrene tilstand mellem at føle sig som The Shit og bare Shit – giver lidt mere mening.

Det er bestemt ikke en nem branche det her blogging og slet, slet ikke som selvstændig. Hvorfor det er vigtigt at fejre successer som denne, for det er vel i virkeligheden lige præcis dette vi alle vil?

Ses, anerkendes og respekteres for dem vi er og det arbejde vi udfører? Det er i hvert fald vigtigt for mig.

Nu vil jeg hoppe i bad så resterne af min selvbruner (brune ben kommer jo ikke af sig selv, vel ;0) ) kan vaskes af og gøre mig klar til den helt store styling i Magasin af L’Oreal – glæder mig!

Efter det, satser jeg på en lille stilet-krise, da jeg endnu ikke har fundet de rigtige stiletter (?!?!), derefter er jeg forhåbentlig klar til at hoppe i min blå kjole og afsted til eventet. Jeg er dybt usikker, bange for at falde i mine stiletter  (eller gøre andre pinlige ting) OG super glad for at måtte være en del af det hele. Så alt er nok helt, som det skal være ;0)

Jeg håber du får en skøn tirsdag og husker på at fejre dig selv og de små successer i livet. <3

Kærligst

N

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge eller game over?