Den gode uge, godt hjernevasket

April Favoritter

april favoritter nelle noell

Bedre sent end aldrig, ikke ;0)

Det er vist ved at være tid til mine Aprils favoritter. I denne omgang er der både noget for sjæl, hoved og huden. :0)

Først til huden:

Til de trætte øjne, er denne økologiske mineral concealer duo genial. Med kombinationen af både en gylden og rosa undertone, får du både en concealer til at dække rødlige ujævnhedder i huden og mørke rende under øjnene, som du kan se mere om her. Et perfekt sæt, hvis du spørger mig. Plus dét er den både allergi og svanemærket. Miild, Økologisk Cremet Concealer Duo

april favoritter nelle noell

Essence er kendt fra Asien, hvor kvinderne bruger mellem 9-12 forskellige hudplejeprodukter om dagen. En meget anderledes rutine, end den vi bruger her i skandinavien. Essence har dog fundet vej til de danske hjem, og med god grund! Den virker som en hybrid af en tonic og serum, fyldt med antioxidanter til huden, for at give ekstra LOVE og forbedre optagelsen af de efterfølgende produkter. Du bruger en essence efter tonic og inden serum eller dagcreme, og vil straks kunne mærke en mere fugtmættet hud. Foruden at fugte og forberede huden, virker denne essence ,sammen med Vinoperfect serum correcting i samme serie, på farveforskelle i huden. En klart blivende favorit.

april favoritter nelle noell

En anden favorit fra sidste måned var denne “ret fede creme” fra Comfort zone. En creme til formål at styrke og beskytte hudbarrieren på en tør og sensitiv hud, mod kulde og klimaforandringer. Uden silikone og parfume, med ingredienser fra naturlig oprindelse. Jeg ville dog nok vælge deres mildere udgave (Soothing hydrating cream) nu hvor solen er begyndt at titte frem. Halleluja! Comfort zone Remedy Defence cream.

april favoritter nelle noell

Godt for sjælen:

Den her bliver årets sommerduft. Forestil dig duften af en frisk citrusmark, med modne frugter og høj sol. Kan du se det for dig? Sådan dufter denne skønhed og derfor en April (og resten af sommeren) favorit! Æther, Citrus Ester Eau Parfum

april favoritter nelle noell

Til hoved:

Det her er en favorit til hoved og tanker. En fast favorit jeg har brugt hver dag de sidste 3-4 måneder, nemlig Headspace. En meditations app med guidet meditationer, med alt fra 5-30 minutter. Den er virkelig god, hvis du mangler ro i hovedet og tanker. Jeg gør det som det første hver morgen inden morgenmad, på den måde starter dagen mest optimal.

april favoritter nelle noell

Del gerne dine favoritter i kommentarfeltet herunder:)

Kærligst

N

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge, godt hjernevasket