En af de dage...

Vegetar, pescetar, veganer eller kødfri dage?

nelle noellVegetar, pescetar, veganer eller kødfri dage? Efter jeg skrev dette indlæg, har jeg fået en del spørgsmål om det at være vegetar eller i mit tilfælde Pescetar (hvor fisk er tilladt). Mange føler det er en svær livsstil, især hvis man også ønsker at indføre den i sin hudpleje og makeup rutiner.

Tro mig, jeg forstår. Virkelig!

Det er ret kompliceret, især i starten kan det være hamrende svært at finde vegetariske alternativer til maden, især hvis man vil være helt straight med den vegetariske livsstil kan det virke meget uoverskueligt.

Mit bedste råd er derfor; træk vejret.

Intet varigt kommer over natten og en livsstilsændring tager tid. Det er absolut ikke umuligt eller nødvendigvis besværligt det kræver blot, at man tager det en dag af gangen og ikke forventer at ændre det hele her og nu.

fra Pinterest

fra Pinterest

Personligt er jeg ikke 100% vegetar. Jeg spiser ikke kød (foruden lidt fisk en gang imellem og fiskeolie), går ikke i pels, har ikke spist mælkeprodukter i 10 år (foruden lidt smør). MEN har stadig læder items som jeg ikke ønsker at skille mig af med og vender heller ikke hvert eneste produkt fra hylden i supermarkedet for at tjekke indholdet. Det samme gælder mit makeup og beauty produkter. Hvilket jeg har det helt okay med. 

Hen af vejen vil jeg rigtig gerne overgå til vegansk hudpleje, men det er ikke nu og heller ikke i morgen, det kommer til at ske. Ting tager tid. Sådan en proces kræver også en del tid, i hvert fald hvis den skal virke i det lange løb. Man skal ikke vælge at blive vegetar eller veganer fordi det er smart lige nu eller lyder godt. Man skal gøre det hvis det føles rigtigt.

Måske er det slet ikke for dig at blive 100% det ene eller det andet, måske er 50% nok eller det første sted du skal starte er ved at droppe mælken? Måske er det slut med at gå med pels? Alt tæller, så længe du gør det af de rigtige årsager og på din måde bidrager til en bedre verden. Så Mærk efter.

Det vigtige er hvad der i din mave føles rigtigt – det er nemlig den følelse der vinder til sidst 🙂

Kærligst

N

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En af de dage...