Bali Guide: 5 ting du skal opleve på Bali

5 fine favoritter i Februar

nelle noell februar favoritter silikonefri hårolie living proog negle serum imedeen hair and nail cremet highlighter mama-te med chokoladesmagEndelig blev det Marts og foråret er nu, officelt sat i gang! Februar er So Last Month, eller måske mere Yesterday!? Februar er lidt en sær måned. Det er ikke rigtig vinter, men endnu heller ikke forår. Slet ikke hvis man kigger udenfor For mig er januar måneden hvor jeg afstresser ovenpå en travl julemåned. Februar starter jeg med at samle ny energi, og genopbygger kroppen til en ny sæson. Jeg tror ikke man skal undervurdere at ligesom naturen skifter efter årstid, gør menneskets mentale tilstand det også. Derfor forsøger jeg at være obs. på at få hvilet i de mørke perioder, så der er samlet energi til de lyse. Det er derfor også i starten af året jeg har mest fokus på kosttilskud, kost og generel pleje af hår, hud og negle – hvilket vil afspejle sig i denne måneds favoritter 🙂

nelle noell februar favoritter silikonefri hårolie living proog negle serum imedeen hair and nail cremet highlighter mama-te med chokoladesmag

Den nemme 3-1

Som i forhåbentlig allerede ved, foregår den mest dybdegående pleje af hår, hud og negle, indefra. Sammen med en sund kost, er det essentielt for mig at supplere med kosttilskud. I februar har jeg som sagt haft fokus på at genopbygge kroppen, efter nogle kolde måneder i vinterhalvåret. Her kommer Imedeen Hair & Nails i spil. Imedeen er et kosttilskud, jeg er blevet ret glad for, også tidligere nævnt Her , fordi det for mig giver synlige resultater. Det kan jeg li’! Kosttilskuddet har primært fokus på hår og negle, med et indhold af silica, biotin, zink og B-vitamin, men er også en god booster for huden, en slags 3-1, hvis du spørger mig;)

nelle noell februar favoritter silikonefri hårolie living proog negle serum imedeen hair and nail cremet highlighter mama-te med chokoladesmag

 

Negle serum.

Til at pleje neglene udefra, har jeg suppleret med Moisture Rehab overnight serum, der som navnet antyder, er et serum til neglene, der virker natten over. Efter den første uges brug, kunne jeg allerede se at mine negle blev mere glatte og mindre spaltede. Ville ønske jeg havde taget et før/efter billede at kunne vise jer, for den virker!

nelle noell februar favoritter silikonefri hårolie living proog negle serum imedeen hair and nail cremet highlighter mama-te med chokoladesmag

Anti – Frizzzz

Til at pleje de trætte hårspidser, mod vind og vejr. Har jeg elsket den fine silikone-fri nourishing oil, fra Living Proof. En hårolie HELT UDEN silikone, som i slet ikke (Hurraa), til at fugte de tørre spidser og forhindre Frizzz i håret! Hele serien har faktisk overrasket mig enormt positivt, da den kan tåles af selv de mest sensitive og hele serien er uden silikone.

nelle noell februar favoritter silikonefri hårolie living proog negle serum imedeen hair and nail cremet highlighter mama-te med chokoladesmag

Sund chokolade-te

Februar har også været den måned hvor jeg var forbi den søde Health Coach Nicole Punzi, for at blive tjekket efter i sømmende og få tips til forbedringer. En af de mange tips var Superfooden Maca. Maca stammer fra Macaroden der har enormt mange ernæringsmæssige fordele i forhold til vitaminer, mineraler, protein og fiber- indhold. Især har Maca positiv dokumenteret effekt på hormonbalancen, der let kan komme ud af kurs (I hvert fald min%#!?). For at sikre mig en daglig indtagelse har jeg fundet Macaccino, en maca-te med chokoladesmag. Hvilket indtil videre har virket glimrende 😉 Hvad jeg ved af, findes den kun hos Prettypure.dk.

nelle noell februar favoritter silikonefri hårolie living proog negle serum imedeen hair and nail cremet highlighter mama-te med chokoladesmag

Hyaluronsyre og highlighter

Sidst men ikke mindst, har jeg været storforbruger af denne lækre L’Absolu Rougelæbepomade, fra Lancôme, med hyaluronsyre, nærende proteiner og lidt GLIMMER! Den er ikke kun god og effektiv på læberne, men også på huden som en highlighter, laver den et naturligt ”dewy” look, til den kedelige grå glød som de fleste af os har på denne årstid. 😉 Hvorimod en almindelig highlighter i pulverform, for mig, godt kan blive lidt for tør.

nelle noell februar favoritter silikonefri hårolie living proog negle serum imedeen hair and nail cremet highlighter mama-te med chokoladesmag

Fortæl mig endelig om dine favoritter:)

Kærligst

N

Dette indlæg er sponsoreret, men ændre ikke mine præferencer og holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bali Guide: 5 ting du skal opleve på Bali