First Impression video

Om at lære nye sider af sig selv at kende

intuition clavoriance kursus afdødekontakt flemming bille nelle noell blogger 2. dag startede meget som forrige, med meditation og guidede øvelser. Hvorefter der var fokus på de afdøde..

(Læs forgående to indlæg Her og Her) Alle havde taget en genstand, eller et billede med fra en afdød, som blev lagt i en samlet bunke som hver skulle tage fra, og derfra spore os ind på, hvem den afdøde var. Da min far døde for 4 måneder siden, var denne øvelse specielt udfordrende for mig. Jeg var ret bange for at bryde sammen, eller få kontakt, hvilket jeg ikke følte mig helt klar til. Men alt gik godt, og alle virkede til at have fået kontakt, til dem de ønskede – eller omvendt. En meget speciel og bevægende dag. Der var plads til at blive berørt, plads til tårer og plads til at dele. Det var generelt et meget trygt forum, og jeg er kun glad for at jeg gjorde det.

Hvad har jeg fået med mig fra kurset? 

En hel masse og mere til, som jeg endnu ikke kan sætte ord på. Men mest af alt, en tro på, at det jeg føler, fornemmer og mærker er rigtigt og noget jeg trygt kan stole på. Hvilket var det vigtigste for mig. Jeg havde brug for redskaber til at kunne tyde mine fornemmelser og bruge min intuitionen, når jeg havde brug for den skulle være skarp. Det har jeg fået. Måske kender du det selv: Man fornemmer noget, men ved ikke helt hvad det er. Mærker energier, bliver ekstra påvirket i store forsamlinger, men kan ikke helt tyde hvorfor?

Hvorfor valgte jeg Billes kursus? 

Flemming Bille er som person, helt almindelig ligesom alle os andre, dog med en del mere humor end de fleste, og mere stil, ej at forglemme. Jeg har set ham nogle gange efterhånden og aldrig set ham utjekket, uforberedt eller på anden måde ustruktureret. Heller aldrig i lilla blød velour, i et rum fyldt med røgelse og troldkugler, det er slet ikke hans stil.

Der er selvfølgelig ikke noget, der er mere rigtigt end andet, og hver har deres måde at gribe det an på. For mig er det bare vigtigt at kunne relatere til personen jeg taler med, hvor samtalen bliver mere professionel, uhøjtidelig og mindre ”alternativ”. Alt det kan Bille, krydret med humor. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om at det var med dette kursus, jeg ville udforske -og blive klogere på dén side af mig selv – i trygge, sjove omgivelser.

Han får i hvert fald mine fineste anbefalinger, og hvis du også er nysgerrig eller ønsker at skærpe din intuition, ved jeg, at han har flere kurser på vej. Du kan læse mere her.

Fortæl mig meget gerne hvad du synes om denne slags indlæg, der jo er LIDT anderledes end mange af de foregående. 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

First Impression video