SKØNHEDSPRODUKTER DER VIRKER MENS DU SOVER

STATUS OVER BALI

eventyrlig natur bali rejse afrejse nelle noell Som i nok har bemærket, har der været lidt stilstand på bloggen, efter jeg meldte min afrejse til Bali…

eventyrlig natur bali zadig & voltere rejse afrejse nelle noell Det skyldes primært at turen herned tog 24 timer, med 9 timers transfer i Dubai lufthavn (hvor jeg endte med at ”overnatte” på gulvet, under morgenbøn). Efterfulgt af en god gang ”Bali – mave”, der startede dagen efter vores ankomst til Bali, SUK. Heldigvis, er det hele ved at gå i sig selv igen, jeg har fået sovet en del og maven er så småt ved at vende tilbage i balance.

På trods af en dårlig start, er det fantastisk at være afsted. Vi bor på det fineste hotel, 10 km udenfor Ubud city. Vores hotelværelse har en stor himmelseng, altan ud til poolen og udsigt ud til en eksotisk skov, der omringer hotellet, fyldt med flotte palmetræer. Personalet er venligt, imødekommende og mest af alt er her en enorm ro. Det eneste man kan høre om natten er græshopperne i det høje græs, fuglekvidder og syngende frøer – jeg klager på ingen måder.

Selvom maven ikke har været særlig samarbejdsvillig og energien begrænset, har vi alligevel formået at udnytte, den vågne tid mest muligt. Med udflugter til smukke rismarker, besøg af div. templer, markeder og spisesteder. Jeg har oplevet en natur smukkere end smuk, som var det taget fra et postkort eller eventyr. På mange måder meget uvirkeligt og overvældende – jeg føler mig enormt heldig og glæder mig til at blive helt rask igen, så jeg kan opleve meget mere af alt det gode Bali har at byde på.

Vi skrives ved når der er mere energi på kontoen 🙂

I mellemtiden er jeg en hel del mere aktiv på Instagram, hvor du skal være velkommen til at følge med.eventyrlig natur bali rejse afrejse nelle noell eventyrlig natur bali rejse afrejse nelle noell

Kærligst

N

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Bali lyder fantastisk smuk. Håber selv at tage dertil en dag.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SKØNHEDSPRODUKTER DER VIRKER MENS DU SOVER