En ny ring og en ny rejse

I en tåge af jetlag

ude gode men hjemme bedst bali i en tåge af jetlag nelle tanker nelle noellUde godt men hjemme bedst, er det ikke det man siger?

Vi er langt om længe hjemme igen, efter 20 timers transport med fly og en mellemlanding i Dubai, landede vi i går sen eftermiddag i Danmark.

 

Turen gik super fint hjem, der var ingen turbulens på flyet, der kunne fremprovokere min flyskræk(YAY), flypersonalet var søde og vi fik begge vores bagage sikkert og hele med hjem, så det må siges at være vellykket 🙂

 

Aftenen i går gik med at gå forvirret rundt og mig selv i en tåge af Jetlag og forsøg på at holde mig vågen længst muligt. Klokken nåede dog kun lige at passere 15 før jeg siddende, men Emma i armene faldt om kuld. Heldigvis blev jeg vækket igen lidt i 17, da min mor kom forbi i et par timer, kæmpede mig vågen til kl. 20 hvor jeg faldt om igen til kl 04.30 i morges, helt ved siden af mig selv.

 

Har forsøgt at falde i søvn flere gange, men må nok erkende at det ikke kommer til at ske, så nu er målet at komme igennem dagen nogenlunde helskindet til jeg, tidligst kl. 21, skal sove igen. Jesus der er lang tid til!!

 

I skrivende stund er jeg derfor gået i gang med at bage boller, pakke ud, startet en ny serie på Netflix der hedder Chasing Cameron (har du set den? I så fald hvad synes du? Er selv lidt i tvivl?!?!) og skabe en nogenlunde struktur over dagen, i håb om at holde mig vågen og undgå et jetlag der varer flere dage. Håber det lykkedes 😉

 

Kan mærke at der er en lille ”Post- vacation blues” på vej –  den dér følelse af at være lidt sørgelig over at være hjemme allerede. Føle sig lidt alene, træt og trist, synes altid den møder mig efter en god ferie, kender du den?

 

Heldigvis ved jeg også at den er væk igen inden for et par dage, på mandag er jeg mig selv igen og i morgen er jeg forhåbentlig klar med et mere indholdsrigt indlæg 😉

 

Rigtig god torsdag til dig!

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En ny ring og en ny rejse