DE 10 BEDSTE PRODUKTER FRA 2016

DEN GODE MÅNED.. ELLER NEJ UGE.. ELLER?!? HVORDAN VAR DET NU?

stress nelle noell hverdag brug for ferie ferie brake positivitet nelle noell nelle noelOkay måske ikke den mest opfindsomme overskrift, I Get IT! Men det var nu det bedste jeg kunne finde på, som erstatning for ”Den gode uge”, som vist nok, ikke er blevet opdateret den sidste måned… Og hvorfor er den så ikke det?Den skarpe læser har allerede bemærket at det ugentlige indlæg om ”Den gode uge” har været svær at finde på bloggen, den sidste måneds tid. Det er skam ikke fordi jeg har droppet konceptet igen, Næ nej. Men. . .

Da jeg startede ”den gode uge” var det med to formål: 1. At fortælle en positiv, forhåbentlig også inspirerende, og god historie, som en god start på ugen 2. At holde mig selv fast i de positive tanker og øve mig i at sende positiv energi ud – i livet.

Men da jeg den seneste måned har været MEGA stresset, har det været svært at finde overskud og energi til at være positiv. Sad But True!

Vi kender det vist alle! Først arbejder man LIDT for meget, så bliver det jul = julestress, så sniger der sig en eksamen ind =eksamensstress og inden man har set sig om er tre måneder gået uden en eneste fridag. Når man så endelig har fri kollapser man i sengen i 14 dage – dér er jeg nu! 

Nu er det jo heller ingen hemmelighed at det dér stress, ikke er noget jeg i forvejen er skide god til. Eller omvendt er vist mere rigtigt – for jeg gør det egentlig ret godt og meget, gerne til det yderste. En ting jeg klart skal arbejde meget mere med at få styr på i 2017! Hvorfor jeg også starter året med en god lang ferie fra næste uge = Mega positivt! Så efter den ferie lover jeg at komme stærkt tilbage med hatten fuld af positiv energi!

I mellemtiden kunne det være rart at høre nogle positive historier fra jer derude, hvis i ønsker at dele er jeg lutter øre 🙂

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DE 10 BEDSTE PRODUKTER FRA 2016