FERIETANKER

BALI – YOGA VS. SURF

ubud canggu guide bali guide canggu

Denne kuffert er sponsoreret af Victorinox (men er ret fantastisk uanset 😉 )

Raw-yogi eller hipster-surfer? Hvad er du mest til? Her er mit bud på en Bali guide til Yoga-typen og Surfer-hipsteren ;0)
Fra at have været i Ubud i 9 (fantastiske) dage er vi nu landet i Canggu, her bliver vi resten af ferien til vores hjemrejse, der desværre er lige om hjørnet. Jeg syntes 14 dage er alt for lidt tid til alt det spændende Bali har at byde på, men 14 dage er bedre end intet og måske næste gang, for der kommer helt sikkert en ”næste, kan vi være væk i en måned eller to. Jeg vil faktisk fraråde dig, der går med Bali drømme, om at tage af sted, medmindre du har minimum 14 dage, ellers tror jeg bestemt du vil ærgre dig. Så er det bedre at vente til det kan lade sig gøre 🙂

ubud canggu guide nelle noell bali guide nelletanker nelle noel paradis flyrejse

Læs også: Bali Guide: 5 ting du skal opleve på Bali

Hvad angår Canggu vs. Ubud, vil jeg kategorisere Ubud for at være mere som et Yoga – Raw – jeg rejser alene typen – sted. Canggu er mere et råt – hipster – surfer – sted. Intet mere eller mindre attraktivt end andet, bare meget forskelligt. Forhåbentlig bliver vi også surfer-typerne i morgen, hvor planen er at finde en god surf-instruktør, hvor vi kan lege lidt med bølgerne, hvilket jeg glæder mig helt vildt til!ubud canggu guide nelle noell bali guide ubud canggu

Der er flere af jer der har skrevet om jeg vil lave en guide til Bali, jeg er ved at udforme en sådan en, men er lidt i tvivl om hvad der kunne være spændende at få med? Er det spisesteder, aktiviteter eller andet? Hvad kunne være spændende at læse om, kom endelig med input:)

 

Kærligst

N

2 kommentarer

 • Naija Silke Juul

  Hey Søde Nelle, vil give dig ret i at, de forslag til en guide og spise steder aktiviteter, evt den Danske ambasade, eller andre offentlige steder, så som hospitaler og div. Overnatningsmuligheder, til billige penge, når man som jeg er på SU 😊👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tak Naija, jeg forsøger at støbe en guide sammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FERIETANKER