GO GREEN OR GO HOME!

Glædelig Jul!

julekalender, Aveda, Youtube, Noell og noa

Så det blevet juleaftens-dag, en dag mange har glædet sig til. Ovenpå en, for de fleste, stressfuld julemåned fyldt med planlægning, juleindkøb og gaveræs. Er det tid til at slappe af, nyde dagen/aftenen og de resterende dage før et nyt år slår ind!

På denne skønne dag, har vi  som den sidste konkurrence i år, valgt noget helt specielt. Nemlig det holistiske brand Aveda. I deres sortiment, har de en lilje der hedder Stress Fix, en linje der beroligere både krop og sind og får dig væk fra julestressen og helt ned i gear.

Konkurrencen, finder du her”Noell & Noa” og så vil jeg som det sidste sige tusind tak til alle dem der har deltaget i konkurrencerne og abboneret på kanalen. Det er et “nyt” medie Noa og jeg satser på, og derfor fantastisk vi er kommet så godt fra start. TAK <3

 

Glædelig jul, håber du må få netop den juleaften du ønsker dig allermest.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GO GREEN OR GO HOME!