BUDGET BEAUTY, en læbestift i Bad Standing

LUFTFORURENINGS PÅVIRKNINGER PÅ DIN HUD

fourerening miljø snavs molekyler rens nelle noell nelle noelDe sidste par år, har flere undersøgelser vist, at luftforurening har en reel indflydelse på vores hud. Især hvis du bor i byen er din hud mere udsat for negativ påvirkning, der kan resultere i for tidlig aldring af huden, allergi og uren hud.

Ryger du, er chancerne endnu større!

Kroppens naturlige barriere mod forurening, er HUDEN, hvorfor det er enormt vigtigt at passe på den!

Kun en sund hud, kan fungere som et sundt forsvar. Hvilket er endnu en god grund til at passe godt på den. Især på de mere udsatte steder på kroppen som ansigt og hænder (læs evt.” VINTERPLEJE TIL HÆNDER”)

fourerening miljø snavs molekyler rens nelle noell nelle noel

Et vigtigt punkt mod den daglige forurening er naturligvis ALTID at rense hud mindste en gang om dagen, og altid om aftenen inden sengetid.

 

Et andet vigtigt step er at peele huden 1-2 gange om ugen, så du får peelet overskydende snavs og fjernet døde hudceller (tør hud) og i stedet giver plads til nye virkestoffer.

fourerening miljø snavs molekyler rens nelle noell nelle noel

Et tredje step jeg selv har været ret glad for er Jurliques nye Purity Specialist to trins system. Der består af en Compress Concentrate og Treatment Mask. Begge rige på naturlige, udrensende planteekstraker, specielt udviklet til at åbne porerne og fjerne ophobninger fra huden. Jeg har brugt begge i et par uger nu, og føler virkelig jeg kan se en forskel. Foruden at de dufter helt igennem fantastisk af pebermynte, efterlader de huden blød, ren og med en fornyet glød. Det er blevet et ret afstressende ritual for mig og gør at jeg efterfølgende kan fjerne eventuelle urenheder nemt og NÆSTEN smertefrit;)

 

Dulletip: Også makeup, solcremer og din daglige hudpleje kan med tiden hobe sig op i hudens porer og resultere i en mat og uren hud.  SÅ HUSK AT RENSE ANSIGTET HVER ENESTE DAG.

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BUDGET BEAUTY, en læbestift i Bad Standing