LUFTFORURENINGS PÅVIRKNINGER PÅ DIN HUD

GAVEN TIL HAM DER HAR ALT!

Nelle noell julegaven til ham julegaveinspiration chrichri

Reklame.Nogle personer er bare sværere at finde julegaver til end andre. Der er altid den ene, som er nærmest umulig. Ikke fordi personen nødvendigvis er besværlig, men måske har vedkommende ingen ønsker, ejer allerede alt, eller har interesser, som man ikke helt er opdateret på?!?Hvis interessen er indenfor beauty, gaven er til ham, hende, veganeren eller makeup-nørden, kan de 3 kommende julegaveguides forhåbentlig hjælpe dig på vej.

I dag lægger jeg hårdt ud med den jeg selv, har allersværest ved at finde julegaver til – nemlig ham: Manden der har alt, ham der kun ønsker sig sokker og underhylere!

  1. Kerastase Densifique Homme Hair Density Programme: I takt med at hormonet testosteron daler jo ældre mænd bliver, døjer de fleste mænd også med, at håret bliver tyndt og spaltet, eller helt falder af, inden de har passeret de 30. En stor udfordring for mange, da mænd, ligesom kvinder, holder af deres hår, og ser det som en del af deres udtryk. Densifique Hair Density Programme indeholder en shampoo, et hovedbundsserum og en hårvoks, der sammen hjælper til at modvirke denne proces, og i stedet styrker hår og hovedbund. Hovedingredienserne er arginin, der nærer og fremmer cirkulationen i hovedbunden og biotin (også kendt som vitamin B6), der er med til at forbedre hårkvaliteten og øger hårfibrenes volumen. Samlet set nærende ingredienser, der styrker og genopbygger hårets vitalitet og modstandsdygtighed. 789 kr.

 

  1. The Man Box: Goodiebox, som de fleste kvinder kender. Har netop lanceret en goodiebox udgave til mænd ”The Man Box” i en limited-edition. Hvori der er samlet 8 forskellige produkter til manden. En god gaveidé, hvis man gerne vil gøre det nemmere for ham at navigere i skønhedsjunglen, og afprøve forskellige produkter. 295 kr.

 

  1. Hugo Boss The Scent: En VILDT god duft! Med noter af ingefær, maninka og læder. Jeg ved at flere kvinder faktisk også bruger den, da den er meget alsidig og enormt sensuel. 50 ml. 545 kr.

 

  1. Akademiklinikken Pure Active Serum. Et serum med AHA/BHA der fremskynder cellefornyelsen, virker eksfolierende på huden, og hjælper mod uren hud og fine linjer- uden at udtørre. God til både kvinder og mænd. 50 ml. 760 kr.

 

  1. Shu Uemura Art of Hair Essence Absolute. Denne olie er blevet fast inventar hos os, da både min kæreste og jeg bruger den hver dag. Jeg til mine tørre spidser, han til hår og skæg. Drøj i brug og enormt blødgørende! 150 ml. 279 kr.

Glædelig jul

Kærligst

N

Indeholder affiliates

skrevet til ChriChri d. 12/12 06

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LUFTFORURENINGS PÅVIRKNINGER PÅ DIN HUD