NEGLELAK TEST, HER ER DE BEDSTE

DEN GODE UGE, DER STARTEDE LANGT FRA GODT

den gode uge nelle noell strees art nelle noel Ja, nogen gange kan det være svært at finde det positive i hverdagen, hvis flere dage er ”op af bakke”. Sådan så det desværre ud i denne uge, først fredag eftermiddag vendte det!Mandag-torsdag bestod i store konfrontationer, opgør med familie, alt for lidt søvn og en skriftlig eksamen som, højst sandsynligt er dumpet (ØV!). JA. Det var virkelig en svær uge at komme igennem. Men sådan er livet en gang imellem, man må tage det sure med det søde og lære af sine erfaringer.

Heldigvis blev jeg reddet fredag!

Nelle noell sahars aveva ansigtsbehandling

Efter eksamen, havde jeg planlagt en ansigtsbehandling hos den søde Sahar fredag, rent strategisk ovenpå eksamens stress og en hud der p.t. er 100% stresset. Hvilket vil sige at jeg slår ud, er rød og sensitiv – på mange måder ligner det faktisk en omgang acne, dog uden at være det. Det er langt fra optimalt, men med mange bolde i luften på samme tid og langvarig manglende søvn er det en af de ting jeg kæmper med. Derfor trænger min hud (og jeg) til alt den pleje, omsorg og kærlighed den kan få!Nelle noell sahars aveva ansigtsbehandlingNelle noell sahars aveva ansigtsbehandling Nelle noell sahars aveva ansigtsbehandling

Derfor valgte jeg Sahar, da hun er kendt for at have ”magiske hænder”, hun arbejder udelukkende med Avedas holistiske produkter, der virker enormt beroligende på krop og sind. Efter en time i hendes hænder, var både fødder, nakke, hals og ansigt godt æltet igennem og min krop tilbage i en rolig tilstand, det var fantastisk! Nelle noell sahars aveva ansigtsbehandling

Resten af fredag og lørdag gik med at holde fri! For første gang i flere måneder, bestilte jeg en pizza, så Netflix og koblede helt af. Jeg var helt alene (med Emma selvfølgelig), der var ro omkring mig og jeg faldt i søvn med det største smil på læben. Tid og ro er stærkt undervurderet!

juledekoration julegran julehygge nelle noell nelle noel juledekoration julegran julehygge nelle noell nelle noel juledekoration julegran julehygge nelle noell nelle noel juledekoration julegran julehygge nelle noell nelle noel

Søndag løb jeg en god tur i det fantastisk vejr og lavede, for første gang nogensinde, juledekorationer med min kære mor. Det var mod forventning super hyggeligt!

Rigtig god mandag<3

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NEGLELAK TEST, HER ER DE BEDSTE