DEN GODE UGE VOL. 2 MED ET TIP, EN AFSLUTNING OG JULEKALENDER

MIT SYN PÅ SUNDHED

nelle noell nelle noel sundhed matchalatte min sundhed vegetar For nyligt blev jeg interviewet om sundhed. Et emne jeg skriver en del om og dog..

Jeg ved at mine holdninger og meninger til emnet, vil provokere mange og formentlig gøre nogle sure undervejs. Er min personlige ”livsstil”, noget jeg for det meste holder helt for mig selv. Jeg er ikke bange for sure mennesker, men gider ærlig talt ikke beskæftige mig med dem. Derfor har jeg undladt at berøre hvad jeg selv mener er sundt og usundt.

Hvis du dog alligevel er blevet nysgerrig og vil vide mere. Besvare jeg i dag nogle sundheds-spørgsmål på: The A-Way. Da jeg i dagens anledning er så heldig at være under hendes kategori for “inspiring Woman”. 🙂

God aften

Kærligst

N

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN GODE UGE VOL. 2 MED ET TIP, EN AFSLUTNING OG JULEKALENDER