FAVORITTER TIL EFTERÅRSHÅRET

BYE BYE..

nellenoell rejse til berlin efterårsferie Netop nu sidder Noa og jeg i lufthavnen, om lidt i flyet og klar til afgangJeg har GLÆDET mig længe til denne tur, allerede for 6 uger siden skrev jeg om turen, ønsket om at komme af sted og glæden ved at have efterårsferie, du kan læse mere HER.

I mellemtiden er den søde Noa hoppet med på ideen. Nemlig en lille tur til Berlin.

Rejsen blev bestilt for en månedstid siden, inden jeg vidste alt det om min far.

Hvilket kun gør turen endnu mere tiltrængt!

Jeg har besøgt Berlin mange gange før, endda holdt nytår i Berlin to gange og er MEGA fan af byen. Den minder på mange måder om København, bare en tand sejere og mere afslappet.

Planen er at vi skal slappe af, hygge og nyde at vi begge har ferie og mulighed for denne tur. Med det, mener jeg selvfølgelig også at vi skal blogge en del og YouTube. Forhåbentlig er vi klar med en film allerede nu på søndag.

Er der noget du tænker må opleves, spises eller ses, så skriv endelig. Vi har endnu ikke planlagt noget fast så alle ideer er velkommen.

Du kan følge med Her, hvor jeg jævnligt opdaterer.

Rigtig god ferie eller mandag til dig.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FAVORITTER TIL EFTERÅRSHÅRET