STATUS PÅ STRESS

OPSKRIFT: NEM, VEGANSK PEANUTBUTTER/CHOKOLADEIS.

vegansk is nem og let is uden mælk nelle noell nelle noel

Som de fleste der følger med allerede ved, har jeg en stor last for Nicecream! Jeg har forsøgt at overtale de unge herrer bag Nicecream forretningerne til at udlevere opskriften på deres Peanutbutter/chokoladeis – desværre uden held! Så..

Nu har jeg sgu da bare selv lavet en opskrift!Jeg bliver aldrig den store mad-blogger, for alt i mit køkken forgår på gefuhlen. Mængder er jeg ikke særlig god til, jeg er mere den dér type, der måler efter øje eller måske mere temperament. Så er der nemlig god grund til at smage efter undervejs. Alligevel synes jeg ikke i skal snydes for lidt gode hjemmebryggede opskrifter, så Here Goes 🙂

vegansk is nem og let is uden mælk nelle noell nelle noel
Så her har du en super hurtig og nem opskrift!
Du skal bruge:
2-3 modne frosne bananer
Mørk chokolade
En fed Kokosmælk ? kun den fede del
Kokossukker
Vaniljepulver
Peanutbutter
Kacaonibs

vegansk is nem og let is uden mælk nelle noell nelle noel
Blend det hele til du får en cremet konsistens. Afhængig af portionstørrelse og hvor sød du vil have det tilsætter du selvfølgelig bare mere undervejs. Når du har blendet færdig, kan du vælge at spise det, med det samme.

Eller hælde isen over på ispindeforme og tilbage på frys i ca. 3 timer så får du de fineste ispinde, som på billedet. Vil du kredse lidt ekstra for dem, kan de dyppes i chokolade eller nødder og toppes med kakaonibs.

Du kan også skære frugtstykker og lægge ned i formene.

God fornøjelse 🙂

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

STATUS PÅ STRESS