BRIDGET JONES' BABY

HER ER DE BEDSTE HIGHLIGHTERS  

 


www.nellenoell.dk highlighter makeuptips naturlig glød makeup makeup tipsAlle har favoritter inden for makeup, noget de fokusere mere på end andet. For nogen er det bryn, andre vipper og for dem der har fokus på huden, er en god highlighter uundværlig i dit makeupkit.

Måske kender du allerede til highlighting efter den meget omtalte contour trend? Hvis ikke, er her en kort intro: En highlighter har den modsatte effekt af en contour. Den har til formål at fremhæve, lysne og løfte ansigtet, der hvor du ønsker. Typisk vil det være på næseryg, øverst på kindben og overlæben ? altså de steder i ansigtet, der naturligt stritter mere frem end resten. De samme steder, solen naturligt vil fremhæve i ansigtet, i sollyset – hvis det giver bedre mening  🙂 Mange vælger også at lægge lidt ind ved øjenhulen for at åbne øjet, især på dage hvor man ser træt ud, er det et godt tip! 

Jeg har forsøgt at over-redigere nogle billeder, så i forhåbentlig kan se hvad jeg mener:

www.nellenoell.dk highlighter makeuptips naturlig glød makeup makeup tipsPas altid på med at bruge for meget highlighter i hele ansigtet eller tage for meget på af gangen. Det kan hurtigt ligge sig i kager og sætte sig i de små linjer, hvis der er for meget. Less Is More!

www.nellenoell.dk highlighter makeuptips naturlig glød makeup makeup tipsFor at du kan spare tid på at teste de forskellige highlighters, har jeg herunder fundet frem til tre af de bedste. Alle er til overkommelige priser og uden glimmer, men i stedet efterlader de huden med en naturligt glød.

  1. Sleek, Contouring, Face Form In Light. En af mine yndlingspaletter, fordi der er alt hvad man skal bruge samlet. En super fin blush, contour og highlight. Mere om den HER 
  2. Tromborg, Lip Gloss Nude. Ja, det er jo egentlig en lip gloss. MEN, det har jeg aldrig brugt den til. Tværtimod synes jeg den er genial som highlighter til en solbrun hud. Farven er lidt varm, naturlig og blender super godt ind i huden. 
  3. & Other Stories, Luminising Palette. En cremet palette med fire fine highlightfarver, fra lys til helt mørk. Her vil der 100% være en farve, som passer til din hudtone.

Dulletip: Vil du bare gerne have lidt glans på dine kindben, uden farve, så brug en almindelig gloss eller læbepomade. De fleste virker super fint til det helt naturlige look. Dup det på – Ikke direkte ned i beholderen, men med en vatpind på håndfladen og derfra i ansigtet  🙂 

Kærligst

N

Indlægget er sponsoreret i den forstand at nogle af produkterne er modtaget til tests og andre har jeg selv købt. Det er dog ikke på anden vis betalt og min mening er ærlig som altid. 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BRIDGET JONES' BABY