DET ER ET SPØRGSMÅL OM TROVÆRDIGHED

LUGTEN AF POT, NY LEJLIGHED OG ÅNDER

wulf og konstali brunchDa jeg startede de her indlæg, for tre uger siden, var jeg helt i tvivl om jeg overhovedet ville kunne fylde dem ud, for hvad er det lige i mit liv der skulle være ekstra spændende, tænkte jeg.

Lige siden har jeg dog været ret overrasket over hvor meget der egentlig sker. Spændende eller ej, sker der ret meget og denne uge har absolut heller ikke været en undtagelse!
Ugen startede med besøg af indretningsdesigneren bag butik Alrum, en super fin butik på Amagerbrogade, fyldt med lækker!

En måned inden jeg skulle flytte sammen med kæresten (hader det udtryk, fra nu hedder han T), holdte hun en konkurrence på FB med to timers indretningstips- hvilket jeg var SÅ heldig at vinde!! Inden hun kom forbi var T og jeg, blevet enige om en stil, vi godt kunne tænke os, og fundet lidt billeder hun kunne se og forhåbentlig komme med tips til.boligindretningTimerne gik hurtigt og hun fangede 100% vores stil og supplerede med vildt gode ideer til lejligheden. Blandt andet at male stuegulvet mat sort, købe en bænk og nogle store plakater til stuen. Det bliver en helt ny lejlighed, som jeg glæder mig enormt meget til at dele med jer! 🙂boligindretningSenere på ugen havde vi besøg af den søde og smukke Diane Soa til hus-udrensning. Jeg havde valgt at kontakte Diane, da jeg sidste år var i et længere forløb hos hende og har haft super meget gavn af hendes hjælp, især til at turde bloggen – og stoler nu fuldt ud på hende.

Diane er healer, men ikke den “typiske” healer, hun er en del yngre, mindre alternativ – mere nede på jorden. Ikke for at sige noget dårligt om andre healere, for mig/os er hun blot mere tilgængelig, eller mindre hokus pokus, så at sige.tørret salvieJeg kontaktet hende, efter jeg havde oplevet nogle mærkelige ting ske i lejligheden, når jeg var alene. Det havde gjort mig ret skræmt og jeg følte mig på en sær måde overvåget, selvom der ikke var andre at se plus det, var jeg begyndt at få pludselige symptomer jeg ikke helt forstod.


Diane mærkede hurtigt mine symptomer, fik fjernet den uønskede person i lejligheden og hjulpet hende videre. Hun healede efterfølgende T og jeg, sammen og hver for sig. Det var en ret syret oplevelse, men også enormt befriende.

For nogen kan historien virke mærkelig, især hvis man ikke tror på ånder eller at der er “mere mellem himmel og jord”, for andre virker det ganske normalt. Både T og jeg tilhører sidste del, i situationen er det hele meget skørt, men alt hvad Diane sagde passede overens med de oplevelser jeg havde haft og føltes helt rigtigt.

Dagene efter har jeg hver aften skulle brænde tørret Salvie i lejligheden, det lugter enormt meget af pot, men skulle rense og løsne dårlige energier. Så lad os håbe at det hjælper og fremadrettet går lidt bedre med alt det her flytte-sammen-show!

Rigtig god søndag

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DET ER ET SPØRGSMÅL OM TROVÆRDIGHED