MIG, DIG OG KONEN

GET THE GLOW!

nelle noellJeg er VILD med en velplejet og glowy hud, især på kroppen!Velplejede og funklende ben kan virkelig gøre underværker for en kedelig kjole, shorts eller nederdel. Selv er jeg kæmpe fan af olier, der for mig er altafgørende for min tørre hud og næsten det eneste der kan få den til at syne bare en smule mindre tør. #rosinhud

De sidste måneder, hvor flere kropsdele er blevet flashet i div sommerskud, har jeg valgt at skifte min body oil ud med en mere funklende en af slagsen, eller okay, måske tre. Jeg har skiftet lidt imellem dem, da de alle kan noget forskelligt og har hver deres tekstur og glød som passer til forskellige behov.

Hvilket har fungeret SUPER godt til min, Let’s face it  ,selvbruner tan! Nu er jeg jo ikke typen der nogensinde får et hint af kulør, så derfor er jeg i stedet blevet typen der fast bruger selvbruner, nuvel, jeg er jo også flyttet til Amager så det hele skal vel passe sammen;- )

Anyways.. Helt naturlige sommerglød + body oil med glimmer = Mega match! Især flot på ben, arme og kraveben, til hverdag eller fest – fremhæver alt det rigtige (minus ansigtet, jeg prøvede en enkelt gang og det er en syn jeg ALDRIG ønsker at opleve igen!).

Mine tre favoritter, er dem her:

Vichy Ideal BodyHer får du guldglimmer ALL OVER, det kan godt blive lige lovligt overvældende, men lidt af gangen er super smukt. Samtidig med at den er ekstremt plejende og en tørolie, som derfor hurtigt absorberes i huden. 

Yves Rocher Monoi De Tahiti. En tørolie baseret på blomsten Monoi fra Tahiti, der har en eksotisk duft og plejende egenskaber, kombineret med kokosolie. Konsistensen er lidt tykkere end de andre to og en mellemting på glimmerskalaen.

Natura Siberica Vivid Vitamins. En fugtbooster spray til hud og hår, rig på vitamin C. Har en let glimmereffekt, der virker meget diskret. Fedter på ingen måde og suger strakt ind i huden. lækker glædfå en smuk glødget the glow

Dulletip: Husk også at en god skrub, kan gøre underværket for en tør
hud. 

Kærligst

N

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MIG, DIG OG KONEN