DIN BEAUTY TJEKLISTE TIL FERIE ELLER FESTIVAL!

GUIDE: SMOKEY EYE I 3 NEMME TRIN

smokey eye, smokeyeye, makeup guide nem makeup makeup guide Det er fredag, du skal selvfølgelig ud i aften. Tøjet er der helt styr på, men hvad med makeuppen!?  Egentlig ved du jo godt, inderst inde, at du helst vil gå efter den stilsikre og klassiske smokey eye.. men den sidder endnu ikke helt i skabet?? .. Fortvivl ikke, her får du en nem guide i 3 trin, VÆRSGO! 

Ordet ?Smokey eye? er flere steder blevet misforstået til at være én bestemt farve, et redskab eller blot et sort øje. Hvilket intet har med et smokey eye at gøre. ?Smokey? er mere en betegnelse for, hvor god du er til at blende øjenskyggen rundt øjet og derved skabe en blød overgang mellem øjenlåg og øjenskygge, derfor kan en smokey eye anvendes i alle regnbuens farver – vigtig viden 😉

Her er de gyldne og simple 3 trin:
1. Find en kohl der er mørkere, end den øjenskygge du vil bruge. Tegn den ud langs vippekanten, ind imellem vipperne og på den våde kant, i en nogenlunde fed streg over øjet og under. Blend den så, ind mod øjenhulen, uden at fjerne fokus fra vippekanten.

smokey eye, smokeyeye, makeup guide nem makeup makeup guide

Jeg anbefaler: & Other Stories, eye pencil, Bronze Nanuet, 75 kr. / Mac cosmetics, 219 pencil brush, 215 kr.

2. Tag en ny og større pensel, dup den i øjenskyggen og blend øjenskyggen sammen med kohlen. Start ude fra vippekanten og ind mod øjenhulen, også nedenunder øjet. Pas på, at du ikke får blendet for meget ud, under øjet, så det istedet for smokey bliver et panda øje. Brug gerne en ?floffy blending? pensel, det gør hele ?smokey? processen langt nemmere.

smokey eye, smokeyeye, makeup guide nem makeup makeup guide

Jeg anbefaler: Too faced, CHOCOLATE BONBONS PALETTE med 16 forskellige, 360 kr.

3. Tag en ren pensel uden øjenskygge og blend (frem og tilbage) med penslen, langs kanterne på øjenskyggen, så du sørger for at gøre det ekstra smokey og undgår skarpe kanter. Til sidst, inden mascara, tager du samme pensel og dupper i en lysere farve efter eget valg og blender fra brynet og ned til øjenhulen ved den mørke øjenskygge. Nu skulle det gerne være et smokey eye, med fokus rundt øjet og blendet ud i næsten ingenting. Nu er der kun mascaraen tilbage.

smokey eye, smokeyeye, makeup guide nem makeup makeup guide

Jeg anbefaler: Mac cosmetics, 217 blending brush, 185 kr.
Dulletip
Hvis makeuppen skal holde hele aftenen, er det vigtigt at bruge en primer. Primer virker lidt ligesom, lim til papir og ?limer?, makeuppen til huden. Brug primer på øjenlåget, inden du påfører makeup.

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DIN BEAUTY TJEKLISTE TIL FERIE ELLER FESTIVAL!