INDFLYTNING OG ÅRSKRISE

5 FESTIVAL TIPS I SAMARBEJDE MED DBA

 

Nelle noell, Nelle noel, festival Langelandsfestival, festival, festival musthaves, DBA, Genbrug, Bæredygtig, Blogger,Festival sæsonen er jo ikke helt ovre endnu, selv skal jeg og min blogger kollega Karina til Langelandsfestival i næste uge. Har ikke været på Langeland siden jeg var barn, men husker det som positivt – jeg glæder mig!

Det bliver absolut mere en “hygge-festival” frem for en musikoplevelse (det må man godt sige uden at fornærme nogen ik?!), ikke desto mindre skide hygsomt! Derfor tænkte jeg at netop NU, måtte være et godt tidspunkt at dele denne liste med jer og også min tidligere Beauty checkliste måske du også selv skal på festival?

I samarbejde med DBA har jeg lavet en “Mine 5 uundværlige på festivalen” den kommer her: 

1: Kamera! Jeg elsker at tage billeder og forevige gode minder, derfor har jeg altid et kamera på mig specielt på festivaler, hvor de sjoveste og upolerede billeder opstår. Jeg er begyndt at nørde old school kamera, hvor man sjældent aner hvordan motivet bliver og om der overhoved bliver et. Det er lidt sjovt, mere originalt og så findes de brugte, MEGA billigt.Nelle noell, Nelle noel, festival Langelandsfestival, festival, festival musthaves, DBA, Genbrug, Bæredygtig, Blogger,

2: Converse, der er egentlig ikke meget at sige om dem, jeg har dem i flere forskellige farver og styles og har dem altid med på festival og rejser. Det er min ?GO-TO? sneak, behagelig, udtrådte og bliver kun pænere med tiden. Nelle noell, Nelle noel, festival Langelandsfestival, festival, festival musthaves, DBA, Genbrug, Bæredygtig, Blogger,

3: Bandana, ikke mange ved at det er et multi-must-have-festival-item, der kan bruges til det meste:
I håret, når det er blevet for fedtet til at hænge løst
Om halsen når det er blevet koldt
I taljen som bælte
Som mini-facial når du vågner med tømmermænd, ondt i hoved og hævde
øjne. Bind det rundt om et par isterninger
og læg det over øjnene, kulden lindre hævelsen, hjælper på hovedpinen og frisker op.
Hvis du har slået dig, er det også altid godt med en hurtig forbinding eller vaskeklud.

nelle-bandana4: Tørshampoo, der er ingen der gider vaske hår på en festival og dem der gør, fortryder det hurtigt igen, for fem minutter efter er håret ligeså beskidt som inden, så tørshampoo er altid et MUST! Min favorit er Colab dry shampo, der findes i rejsestørrelse og passer perfekt i håndtasken.

5: Solbriller, jeg ender desværre altid med at smide mine solbriller væk, midt under en koncert, eller efter for mange drinks. Derfor sørger jeg altid for at købe nogle billige, helst 2 par så jeg har et par i backup.Nelle noell, Nelle noel, festival Langelandsfestival, festival, festival musthaves, DBA, Genbrug, Bæredygtig, Blogger,

Hvis du skulle købe ét af ovenstående uundværlige items brugt, hvilket skulle det da være?

-Det må blive solbriller, fordi der ikke er noget værre end at stå til en koncert med solen direkte i ansigtet, så man intet kan se – og plus det øger det også min coolness-factor  😎

Håber du kunne lide den, hele indlægget findes på DBA.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

INDFLYTNING OG ÅRSKRISE