GID MINE 28 ÅR HAVDE VÆRET, SOM DET ER NU

DEN NYE HYPE – FACE MIST

facemist face mist ansigtsvand fugtspray spray ansigtsmist ansigts tan nellenoell hudtrendDet er altid vigtigt at huske på at fugt kommer indefra og sommervarmen gør at vi skal have endnu mere af det. Men en lækker face mist, kan virkelig også gøre underværker – derfor er den ikke til at komme udenom og den helt store must-have!

Face mists har efterhånden mange funktioner og findes med uendelige muligheder. Du kan bruge dem efter rens til at tilføre huden en masse fugt, berolige og hjælpe serum og creme til bedre at trænge ind i huden – I løbet af dagen til at friske op og give huden et ekstra fugtboost, i pauserne på arbejdet – Nu hvor det er varmt udenfor kan det også være super rart at have en stående i køleskabet, så den er ekstra kold og opkvikkende. 

Der er faktisk ikke det sted, hvor en face mist ikke kan bruges; i tasken, bilen på skrivebordet, til at fiksere makeuppen, berolige huden, øjnene, fugte og nærer. JA, du burde faktisk have flere, en til forskellige formål. Mange findes også i rejsestørrelser og er nemmere at have med rundt. For tiden er jeg selv blevet stor fan af de her tre.

M2 Beautes Ultra pore solution vitamin C

Er en nano-spray baseret på nano-teknologi der gør at de aktive molekyler er mindre og derfor trænger dybere ned i huden og gør det muligt at optimere huden på celleniveau. Der findes tre forskellig varianter, jeg er specielt vild med ?Vitamin C? da det store indhold af C-vitamin styrker hudens forsvar og hjælper på pigmentforandringer ? hvilket jeg desværre er blevet den heldige ejer af!

Biodynamiske Jurliques ?Rosewater Balancing Mist Intense? Ud over at denne limited deluxe edition, er den smukkeste mist jeg nogensinde har set, tilfører den også huden masser af fugt. Den er for stor at tage med i håndtasken, og ville hurtigt ødelægge dens smukke ydre. Brug den i stedet som en del af din faste renserutine og nyd den milde duft af rose med god samvittighed, da der ingen skade på miljøet er sket i tilblivelsen af deres biodynamiske produkterne.

James Read H20 Tan Er den ultimative multi-tasker, ved at kombinere en mineralfyldt formel med fugtgivende hudplejeingredienser ? mens den giver en let glød af selvbruner, KAPOW! Med Rosenvand og kokosolie blødgør, fugter og forfrisker den huden og fiksere makeuppen. Mens den gradvist for hvert sprøjt, opbygger en let og naturlig selvbruner-farve. RET SEJT!

Dulletip: Du kan også lave din egen mist, ved at koge noget vand og tilsætte en god øko te, stil den på køl i en flaske med pumpe – så har du din egen mist. Holder ca. 1 uge på køl. 

For flere tips kan du følge mig her:

Instagram

Facebook

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GID MINE 28 ÅR HAVDE VÆRET, SOM DET ER NU